|
Со шминка или без? |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | ||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zasto sekogas samo pudra spomnuvate? pa ne e samo pudrata sminka!!! jas pudra nikogas ne koristam, nema sto da "kasiram" liceto kako lice ili ti e ubavo ili ne tie... site sminki ne vredat ako ne e ubavo... vie ne se sminkata...da vo pravo si... no vie so drugi raboti se "smenuvate", obleka, kola, frizura... isto ti ide Изменето од seka - 17.Јануари.2008 во 08:16 |
||
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SO
|
||
Life is beautiful
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
шминката не те прави друг но и тоа како може да те разубави е сега работата е шо некои не знаат шо е доста па редат триста слоеви пудра, а иначе тие што имаат масно лице мораат да стават пудра иначе тоа че им свети како новогодишна светилка јас преферирам италијански изглед на жена тие се шминкаат ама само во умерени граници т.е најприродно шо може |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас секогаш кон најприродниот изглед а и за девојка како мене со тетоважи не стои некој фолк,пренападен мејкап
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj ne rece prenapaden, tuku umerena shminka sho ne se ni zabelezuva deka ja ima na liceto!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so,...shto pomalku!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам јака шминка, и што сега?
И се шминкам прилично упадливо секогаш кога имам прилика за тоа. Никој не ми рекол до сега:Aууу ама си нападна. Напротив сум добила еден куп позитивни коментари, зашто сум изнашла начин како да ја презентирам шминката како уметност а не како нешто што изискува внимание со непријатни последици. Избегнувам да се шминкам без потреба, зошто колку и да се работи за квалитена препаративна, декоративна или козметика за нега на лицето, сепак содржи супстанци кои и штетат на кожата. |
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НА ЖЕНА МИ И ВЕЛАМ ДЕКА БЕЗ ШМИНКА Е ПОУБАВА. НЕ ДЕКА НАВИСТИНА Е ПОУБАВА - ДА ЗАШТЕДАМ НА ПАРИ
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sram da ti e.bozem taa ne odi na rabota. |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОДАМ И ЈАС |
||
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa taa si zarabotuva togash za shminkite ti ne i gi kupuvash.toa mi e poentata
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АМАН БЕ ТИ, КАКО ОСИЧЕ МИ СЕ ЗАПИ...САМО ЈА ЛАЖАМ, НЕ ДЕКА ТАА МИ ВЕРУВА. СИ ИМА ТАА СВОЕ МИСЛЕЊЕ ЗА СЕБЕ. ЗАДОВОЛНА? |
||
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шминката е стара колку што и женската популација, гледаме дека уште древните народи ја користеле, а денешната модерна технологија само “малку“ ја поусовршила. На пример-старите Египќани...импресионирана сум од тоа како ги исцртувале очите, па парфемите, колку само ли се ценеле, по гробниците сеуште наоѓаат остатоци од шишенца парфеми, па средства за разубавување...
Јас сум -ЗА. Секогаш имам шминка на себе, особено уживам да ги шминкам очите. Важно ми е да бидам убава на себе си-но пред се да му бидам убава на својот маж. Шминка на работа-тек на трето место во мојот живот. Затоа и по дома имам “бар нешто“ на очите, а ако немам-ме прашуваат “Добро ти е?“ |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |