![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 397398399400401 525> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Засечи ги повторно мислите.... нека потече темната тага од нив.
Ако замолчеш за миг,
ќе слушнеш како се раѓа
љубовта во мене.
Запамети го добро тој звук,
за да го познаеш кога
ќе го слушнеш повторно
како одѕвонува во тебе......
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Every single day And every word you say Every game you play Every night you stay Ill be watching you Oh, cant you see You belong to me Now my poor heart aches With every step you take |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Oh I don't want a lot for Christmas
This is all I'm asking for I just want to see my baby Standing right outside my door Oh I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true Baby all I want for Christmas is... You |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Ти си љубов што ми треба,
ти си среќа што ја немам, а,ме носиш како ветер, и ме мамиш како дете, но ке продолжам да те љубам... ![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
Nothing’s gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you The world may change my whole life through but nothing’s gonna change my love for you. |
|
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ТАМУ НЕКАДЕ Кога љубовта заврши кога се урнаа сите надежи кога сфативме дека е крај, таму некаде останаа спомени, останаа сеќавања на некогаш привидниот рај. Таму некаде длабоко во мене остана да живеееш ти. Ти како ангел. Ангел кој ме чува и гали ми дава волја и сила да продолжам да љубам, да живеам, без надеж да губам. Ти ангелу кој веруваше во мене ти си заклучен таму некаде, во моето срце. Да живееш вечно недопрен, нескршен, неповреден. Живееш во еден мал дел кој остана најсреќен заради спомените кои ти ги создаде Тој дел постои заради тебе, а ти во него постоиш за мене. Таму некаде, верувам дека и јас живеам во тебе, како мала ѕвезда која чува огромна светлина на твоето минато, и која ќе ти носи среќа во твојата иднина. Таму некаде на небото, живеат ангелите и ѕвездите, а таму некаде во срцата живееме јас и ти! ] |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ti si tajna otrovna
Od site sto ja krijam Koga krv mi zovriva I ne dava da spijam Se sto razum zboruva Srce ne moze da cue Ljubovta me lekuva Ljubovta i ke me otrue |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Дали знаеш,дали чувствуваш,
колку болка ти ми оставаш? Дали можеш да ме разбереш, или сакаш душава да ми ја одземеш... |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
C'mon and look in my eyes, You don't understand me, my dreams
Or the things I believe in, my love You don't understand me You don't understand me Oh oh Understand me ............. |
|
![]() |
|
Ljubio sam usne sa kojih med kaplje
i sanjive oci gde se ceznja krije slusao sam brezu dok jablanu sapce proci ce nam zivot, zar ti zao nije Polomicu case od kristala pocupacu bokore od lala otkinucu jos dve zice, jos dve strune ostavicu violinu neka trune |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Prava, ona misli da je prava
i sa tobom bi da spava a ne zna da si moj Plava, zar je vazno sto je plava kad svaki pramen moje crne kose postace joj nespokoj |
|
|
|
![]() |
|
No, I don´t need no drugs to make me high, no
I don´t need no pills to make me calm, and I don´t need no beer to make me wild, no I don´t need no booze to make me warm No baby, There is only one thing Yeah honey, All I need is you |
|
![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
let it snow,let it snow, let it snow...
tam taram tam taram... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sad te se samo retko sjetim
Prolaze dani vreme leti Kako se poruse sni A isto smo sanjali |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 397398399400401 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |