![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 397398399400401 832> |
Автор | ||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Сакам да кажам...незнам речам
![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
сдк... времево е ептен напнато...ама еве заврна...се ке се стиши
![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
сдк ако верувате интернетов во 60 секунди паѓа 70 пати
![]() |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
сдк брее смрнувачка е надвор, и камен пуца
![]() |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
сдк цел ден дожд дуваше а на неколку периоди и ветар врнеше
![]() |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сдк...рече... снег дува, ветар до колена
![]() |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
сдк станувам во 7 сабајле гледам сатот 6
![]() изјава:фала ти боже господ здравје да ти даде... изјава2:отсутни има??, има мајкл џексон, добро ќе го запишам, ама тој е пејач, пејач не пејач јас ќе го запишам.. ај доста е сдк за денес вечер пак ![]() Изменето од vlad0 - 17.Декември.2009 во 19:28 |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
СДК на Македон му треба жена за да му го чисти инбоксот
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
СДК ти бе другар голем шегоубиец си ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
сдк....пак е полн инбоксот? ![]() Резил.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
СДК кај е Тетратка сега да види дека треба посериозно да си ја сфати работата на стројник
Ова требаше да оди во Сакам да прашам ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
абе другар имам жица во фамилијава и од прилеп и затоа.. инаку саботата снег врнеже дожд до подколена |
||
|
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
СДК ла филе пукај ако треба
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
мене ако ме пука џабе зошо носам панцир ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 397398399400401 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |