IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Таратур муабети
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Таратур муабети

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 397398399400401 681>
Автор
Порака
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 19:48
Da znaes i jas ke pijam tuka pivo трепкање... a ova kaj rece deka e slikano, od civa doma?голема%20насмевка смешенплазење
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
ThePPPTrooper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
АнтиКомунист..

Регистриран: 12.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ThePPPTrooper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 19:49

кога се оди накај Канео, тука седнавме на клупите по патеката што се
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 19:50
Originally posted by Sunny Sunny напиша:

eve ThePPP... domceголемо%20гушкање ti kaj si? kako si mi? големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеVale sega ja citam Prashanja i odgovori- Vikas Svarup mnogu dobra kniga vo eden zdiv se cita, po nejze e ovoj filmov "Milioner", sto dobi nekolku oskari ovaa godina, sniman... mnogu e dobra... ti sega citas neso?
Сани jас jа прочитав пред две недели прашања и одговори, многу е добра, сега ја дочитувам Пијанистка, ама не е баш , ај ке пиеме по едно кафе
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 19:52
Do Kaneo se prosetavte?голема%20насмевка
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 19:54

од сабајле немам пиено кафе
Кон врв
ThePPPTrooper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
АнтиКомунист..

Регистриран: 12.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ThePPPTrooper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 19:57
Да, и супер беше...ептен е скапа картата инаку ќе си одев почесто натаму
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 20:07
Fala Vale od koga ne sme piele kafe zaednoтага   mi nedostiga i kafeto i najmnogu kolacinata tvoi среќа

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 20:34
Sunny ke zamesam kolacinja ama posni, oti se posti sega z aveligden, ama dali brzo ke stasaat , neznam, netov mi e baven kako polzav
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 20:36
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 21:13
Lele Vale kakvi se глупирање ligi mi potekoa... aaa stvarno mi se prijade тага
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 03:44

Ajde vili2121 da ne recis posle vaka taka Posluzi se slobodno
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 03:47
a ja znaes onaa so strkot i lisicata

lesnicive taze   aaa

sega istreseni od drvo

pa da gi ispecese ili poubavi se zivi

pola ti se racuna samo konjakot a za lesnicive nisto
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 03:49
hahahah....zezaj se ti... ubooo ti e sea....aj so konjaceto napraj miks malo i mleko znajs s'uboo et

eve i za mene edno i za lejdiziki edno hrabro odigra ona
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 08:39

dobro utro

aaaaaahh
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 397398399400401 681>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.