![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 396397398399400 525> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tiho pojte sicani slavuji
da se moje zlato ne probudi ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
trebash mi trebash mi
ni sunce nebu kao
ti meni ti meni.......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
pesnata mu ja posvetuvam na .... (si znae taa)
ТАМУ НЕКАДЕ
Кога љубовта заврши кога се урнаа сите надежи кога сфативме дека е крај, таму некаде останаа спомени, останаа сеќавања на некогаш привидниот рај.
Таму некаде длабоко во мене остана да живеееш ти. Ти како ангел. Ангел кој ме чува и гали ми дава волја и сила да продолжам да љубам, да живеам, без надеж да губам. Ти ангелу кој веруваше во мене ти си заклучен таму некаде, во моето срце. Да живееш вечно недопрен, нескршен, неповреден. Живееш во еден мал дел кој остана најсреќен заради спомените кои ти ги создаде Тој дел постои заради тебе, а ти во него постоиш за мене.
Таму некаде, верувам дека и јас живеам во тебе, како мала ѕвезда која чува огромна светлина на твоето минато, и која ќе ти носи среќа во твојата иднина.
Таму некаде на небото, живеат ангелите и ѕвездите, а таму некаде во срцата живееме јас и ти! Изменето од DJAKONDO - 10.Декември.2008 во 08:47 |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Baby I want you like the roses want the rain You know I need you Like a poet needs the pain I would give anything My blood, my love, my life If you were in these arms tonight I'd hold you I'd need you I'd get down on my knees for you And make everything alright If you were in these arms I'd love you I'd please you I'd tell you that I'd never leave you And love you 'till the end of time If you were in these arms tonights |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
nekogash i negde
ke te sretnam pak
pokraj mene ke blesnesh
ko svetulka vo mrak......
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Со поглед ќе ти раскажам
дека без тебе не можам има нешто посилно од сè |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ko te ima taj te nema
ko te nema taj te sanja
ko te sanja taj te ljubi
a ti otom pojma nemash......
|
|
|
|
![]() |
|
ja kunem se u ljubav
zbog ljubavi oprashtam......
|
|
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
volela sam te i josh te volim....
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
kad ti je dobro
kad te pogleda bog
i kad se molish
za nekoga svog
seti se mene.........
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Odavno vec nisam mislio o tebi medju nama dani i godine stoje nikada te vise pronasao ne bi da se jucer nismo vidjeli nas dvoje |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Zborovi tivki, tivki no glasni
So pricina, Bog napravil tisina |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
There just ain't no reason for the way that I feel
The way that I feel, but I'm feeling good |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Birds flying high
You know how I feel Sun in the sky You know how I feel Reeds driftin' on by You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me And I'm feeling good |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 396397398399400 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |