![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 395396397398399 525> |
Автор | |
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мојата учителка најдобра на свет е,
секој од нас го милува како свое дете нана-нананана-нана-нанананана... |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
a tako zelim cvrsto
da te zagrlim.........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
nikada vishe
ni takve ljubavi
ni takve izdaje.......
|
|
|
|
![]() |
|
videla ga nisam
nepamtim od kad
al josh mu sliku nosim
kad je bio mlad.........
|
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
........ Prolazi vreme, al' to mu je manir,
i sve je to plitko k'o plekani tanjir. Izeš sliku, nigde jedra na vidiku................. ![]() |
|
![]() |
|
sacuvaj tanju ljubavi moja
nikom ne reci o teshkom trenu........
|
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
i just died ion your arms tonight...
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
pogledaj me ednom nezno........
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I ne sum Bog znae sto
i nemam kolku ima toj |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
He walks away,
The sun goes down, He takes the day but I'm grown, And in this grey, in this blue shade My tears dry on their own... |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
don't look back got a new direction
I loved you once needed protection you're still a part of everything I do you're on my heart just like a tattoo |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Sign your name
Across my heart I want you to be my baby |
|
|
|
![]() |
|
Da l' ona zna ko sam ti ja
sta sam ti znacila da sam ti dane vedrila i oblacila Da l' ona zna kog ne voli kom se suprotstavlja i da sam ja ona koja ostavlja |
|
|
|
![]() |
|
dao sam ti dushu
srce sam ti dao
nishta vishe nemam
al mi nije zao...........
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 395396397398399 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |