![]() |
|
Игра со 4 збора |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 393394395396397 1047> |
Автор | |
-Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
interesno ke bide sega
|
|
-----G O L D I------
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сега е веќе сеедно
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
-Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 750 |
seedno so kogo pisime
|
|
-----G O L D I------
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
пишиме бришиме цело време
![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
vreme kako za suncanje
![]() |
|
-----G O L D I------
|
|
![]() |
|
сунчање у на лето
![]() |
|
|
![]() |
|
leto pokraj toplo ezero
|
|
-----G O L D I------
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
езеро и риба внатре
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
внатре е многу потопло
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
потопло е од вчера
Изменето од ma4kica - 25.Мај.2010 во 13:23 |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
вчера бев во Скопје
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
скопје многу го засакав
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
засакав и некој друг
![]() |
|
![]() |
|
друг нема како него
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 393394395396397 1047> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |