|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 392393394395396 2116> |
Автор | |||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
dzaki izvini vaka shto te prashuvam,jas sum mislel deka si albanec ti be ili imash i takva nekoja zica?
|
|||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
... ti si asimiliran...armãn...ama seushte ne si svesen |
|||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
nemam nikakva rumunska zica, se seguvam
vistina e deka mnogumina od seloto od kaj sto poteknuvaat moite roditeli, odele na pecalba vo Rumunija, Buk*resht , Konstanca i vo seloto imalo 7 zeni rumunki
bil i dedo mi izvesno vreme na peclba vo Buk*resht
tatko mi ima prv bratuced koj se rodil tamu, a tamu i zivee se uste, ama site se zeneti i mazeni so albanki i albanci ili od Rumunija ili od Turcija
skoro sekoj od nase selo (barem postarite) znaat po nekoj zbor ili pogovorka na rumunski, pa zatoa ne vikaat pola rumuni
jas ne patam od kompleksi, jas sum liberalen
mozam da se nasalam na svoja smetka
si imam svoj identitet od site aspekti, verska, nacionalna, rodova, politicka, geografska itn.
so mojot identit nitu se gordeam (a kako bi se gordeel) a nitu se sramam (toa mi bilo k'smetot)
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
da ne citiram, preteravme
prima mammad
fakt e deka imam simpatii kon vlasite, ama tie komsiite moi, a be tipicni cincari, mameto nivno
pa ja pretvora li normalen covek kukata vo fabrika samo za da ne dade 100-150 evra mesecno za kirija vo industriska zona
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
dobar den
|
|||||
"recycle your mind"
|
|||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
prvo jance pa posle pozdrav
kaj si be marijano
kako e tamu vo vasite kraista
duva li veter?
|
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
tuka sum mori djaki:)) ne duva...silno svetnal den |
|||||
"recycle your mind"
|
|||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
revolucionerka
ne mislev na toa, zimi se najmilo
znaes ti kaj mi sedi pametot
ne smeam da spomnam
|
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
"recycle your mind"
|
|||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
kazav eden vic pred nedela dve, ama nezabelezan pomina, ili mozebi ne vi bese interesn... a mozebi i ne go razbravte so sarmata |
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
gotovo napishano e |
|||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ne se racuna, isto kako so sarmata
|
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...zashto mameto be... nemaat tie kjerka ...a imash li ti pamet...100-150 evra... pa nova fabrika se otvora so tie pari...od drugata strana |
|||||
Валерија два и пол
Нов член Регистриран: 14.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Каде е мојата срцка Валерија.....Злато мое....каде си.....
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 392393394395396 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |