![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 391392393394395 525> |
Автор | |
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...волим га дирати,мазити и љубити...
и сви ми кажу главу чу изгубитииии... Мој мали је опасан... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
udji slobodno
vidi dali dishem
hiljadu sam ti
ja zivota dala......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
...nedostajas mi ti snagu da mi das.......
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...дали сум вљубена или се измислувам...Нешто недостасува,во целава моја приказна...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Кога правиш грев
без да се каеш, те мамат и мамиш, и молчеш, иако знаеш. Од болка се гушиш, во очај се давиш, а повторно истата грешка ја правиш. И парченца душа дел по дел губиш, а на крај, после се- уште посилно љубиш!
|
|
![]() |
|
Сакам јас нежно да ми шепотиш
да гориш и пееш од моите допири во сонот ме гониш со темни маѓии моите раце твои златни окови секоја тага моја ја знаеш секоја солза моја ја примаш и секоја болка ти со мене траеш јас тебе те пеам ти мене ме имаш..... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
prsten mi padna ......
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не даваj на светот да те врти на 180 градуса,
него ти него го заврти. |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
pala sam na tvoje grudi ledene
tamo samo kamen kuca, tu gde ljubis koza puca... |
|
![]() |
|
Wherever you go I will be
Just close your eyes and you'll see.......... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I sve dok zivim i dok imam glas
ja plakacu za nas |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Kad si sam, kad je sve tuzno, ti se sjeti nje
Makedonija ti pruza ljubavi sve ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ne skidaj kaput, neka hvala
Ubiti me nece zima Pojesti me nece mrak, prijatelju Slusaj jer ja ne pricam dvaput Toliko kolko sam ja slaba Ti nikad neces biti jak |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Sara, Sara
Sweet virgin angel, sweet love of my life Sara, Sara Radiant jewel, mystical wife. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 391392393394395 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |