![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 390391392393394 525> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam sto da radim sa sobom
na sto misli da bacim eto polako stvaram pjesmu o tebi gledam tvoje tijelo ludujem za njim i ponavljam u sebi samo jedno poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ...... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vreme ke pomine
Vreme za placenje Dusi ke prozborat Nekoj ke doznae Kade pogresivme |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Take my hand, show no fear
Look in my eyes, it's perfectly clear I'll love you, and comfort you Ask me to tell you what I wanna do I'll Hide U away from danger........... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
da se nisi meni nadala
ne bi sada pusta ostala
kao zemja kishi zedna
kao majka djece zeljna
cekajuci dusha prestala
iz mog srca raste kopriva
koja te je davno opekla
kad si moju ljubav brala
ti si meni verovala
da ja nisam tugom otrovan
da to sam ja prazna postelja
u kojoj niko ne sanja
meni je mrak i kad je dan
ja sam ti bona nesretan.......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
butterfly1436 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
da istinu znas ne bi to preboleo,
ne bi se kraj mene sreko nikad vise ni budio, da istinu znam ne bi to prebolela, ne bi se kraj tebe sreko nikad ni probudila, da oci govore sto moje usne nesmeju, video bi da je nasa sreka odavno na prodaju |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
J'ai perdu tant de fois la trace
Des reves brules que je vivais Je n'ai pas su te dire je t'aime Seulement te garder Il faut aussi dire ses doutes Et les poser dans d'autres mains |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Daddy didn't give attention
To the fact that mommy didn't care King Jeremy the wicked, oh, ruled his world Jeremy spoke in class today |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Не ти е лесно знам мислиш светот се распаднал, а секое лошо за добро е што и да е ке помине. Болката не значи да се предадеш затоа не плачи, ме имаш мене и гушни ме што и да е ке помине... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
... ....Штом сонот ке го сретнеш ке дознаеш во него ноква ке ме препознаеш, тогаш Синот Божји ке се роди по мене низ сонот да те водил... Господ е вечен, вечна си ти за мене друга не постои, никој ко мене не може толку, толку силно да те сака.... .... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
I'll show you something good Oh, I'll show you something good If you open your mind (heart) You'll discover the sign that there's something you're longing to find The miracle of love Will take away your pain When the miracle of love Comes your way again |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
You create misery
Have your cake and eat it Take your place in history And pray we don't repeat it |
|
![]() |
|
Gledam te nekim drugim ocima |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
I keep on fallin', in and out of love witha you
I never loved someone the way that i'm lovin' you |
|
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Во твоето срце чукам јас,
во твојот дух е мојот спас... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 390391392393394 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |