![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 389390391392393 1762> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
namesto bezobrazna sum... sum procital bezobrazno si
nema vrska, eve ve guskam dvete silno
![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Bugi....Milka e moe cokolado,kako pogodi
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
cccccccccc eh Dzaki dzaki, ti ako ne napravis zbrka nema koj
kako mozese da ne pomesas mene i Vall, jas sum crnka a taa e plava, i ni najmalku ne si licime, (fizicki) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
dobra meshavina izleguva od vas dvete
![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Ne znam teta dali e tuka...
da ja prasam dal i se dopagja pesnava
♪ ♪ ♪
Prijatelji stari gdje ste?
Da li ću vas ikad naći? Kažite mi što to znači kad u ponoć netko svira. Prijatelji stari gdje ste? Pamtite li ove zvuke: Iznad dvora, iznad luke dok se bijele krila galeba. Prijatelji stari gdje ste? Kao zraka mladost mine. Da l' to plaču mandoline iznad grada koji spava? Prijatelji stari gdje ste? Kamo nas to život nosi? Vjetar je u moj kosi na tren stao, vi se vraćate. Tko zna gdje su dani ti kad smo djeca bili mi? Svi se mogu voljeti, nemožemo mi, nemožemo mi. Tko zna gdje su dani ti kad smo sretni bili mi? Nije lako kad si sam ja to znam. Prijatelji stari gdje ste? Bosiljka me miris prati, jednog dana kad se vratim, sjat će sunce kao prije. Prijatelji stari gdje ste? Noć je puna toplog daha, slušat ćemo opet Bacha dok u more zvijezde padaju. Prijatelji stari gdje ste? Pamtite li ove zvuke: Iznad dvora, iznad luke dok se bijele krila galeba. |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
MILKY WAY ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BUQI...TI TOGAS SE ZNAES....AKDE I PIJALOKOT PODODI MI GOOOOOO
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
BUQI..I TI
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ПРИЈАТНА ЗАБАВА...
ПОЗДРАВ ОД МЕНЕ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
KOLEGA....
AJDE NA ZABAVATA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 389390391392393 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |