![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 389390391392393 525> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nisam luzer, o naprotiv
meni je osmeh lajt-motiv ja nisam luzer, ja imam nas a za svet ko te pita Ja nisam cedo proseka mene ne vuce oseka s tobom je tretman poseban svaki je dan dolce vita i svud je Hollywood |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ноќва можеш да кажеш се.
Се што не сакаш да кажеш. Можеш да заминеш за пак да се вратиш, а можеш и да се вратиш за пак да заминеш. Ноќва можеш да ме навредиш со најнежните зборови. Можеш да слушаш без зборување или да зборуваш без слушање. Можеш со насмев да запееш да ја исполниш собава..... Ноќва. . . погледни ме. Јас не сум јас. А ноќва, само ноќва, ти си вистинскиот ти. |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
лажи, лажи, лажи мееее,
ти ме лажаш најбољеееее... ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ko te ima, taj te nema....
Ko te nema, taj te sanja...
Ko te sanja, taj te ljubi...
a ti o'tom pojma nemas
![]() |
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
POVEDI ME DO OBLAKA
TRAGOM NEBESKIH KORAKA U SNOVIMA ,MOJIM SNOVIMA POVEDI ME BAR OVAJ PUT DA NE SANJAM TE UZALUD |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
svako ima svojih 5 minuta ...
neko jednom neko vise puta |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Ja bih ti dosoo ali ne smijeem bolime dusa zbog tebe nakraju sveta zivim sam i nista nemam da ti daaam Pronadzii novi zivot za sebe ne misli vise na mene ja nisam vishe duso za tebee bolje je tako bolje jeee... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dali znas da te ne volim
Cujes li tebi govorim |
|
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Srce nije kamen, ne srce nije kamen
kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer vise ne kuca ko jedno... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
зар веруваш во мене
јас сум привид кој си нуди сите можни облици |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Vezi me za sebe usnama
vezi na miliun godina |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..zvonce dzvoni veselo...
,,,v shkolo odi prvaceeee.... ![]() |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Ovo je moja kuca
ziveoo sam tuu ovo je moja draga voleo sam njuuu ono je covek neki sto uzeoo mi svee skitnice cekajte meee ja nemam gdeeeeeeeeeeee |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zovem da ti cujem glas
da te potsetim na nas
da te pitam kako si
shta je novo ljubavi.........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 389390391392393 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |