![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 388389390391392 525> |
Автор | |
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vo edna nok neobicno tivka
ko od nebo se pojavi ti
i se tazno se izmeni
srce radost mi napolni...........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
SrboLegendaRSK ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Октомври.2008 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 33 |
This is our land
we are gonna save it from the evil this is our land we will be free and proud |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Велиш си исплакал илјадници реки
И сега пливаш до брегот Ме остави да се давам во сопствените солзи Знам дека се сеќаваш на убавите времиња
Сега тие имаат свои сопствени скриени места Можам да ти ветам иднина Но неможам да го вратам минатото Душо знаеш дека рацете ми се валкани Но сакам да бидам твојaтa саканa Ќе ти бидам вода кога ќе бидеш жедeн Кога ќе се опиеш,ќе бидам твое вино.......... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Zaboravljas sta smo jednom davno rekli
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
...kad ostavjas, ostavljas sve sto smo stekli....
sacuvaj barrr onaj ponost u tvom glasuuuuu....
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dodir ledja o ledja
ruka led ledena dali znas kako vredja prazna postelja i kad mislis da spavam ti se iskrades van |
|
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
boze samo sam sebi suvisan....
i zabolime najjace .... kad znam da u drugoj sobi places
|
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
Ima nesto u tom sto me neces
ostavljas mi vremena za druge gledam kako veselo se kreces kao leptir oko moje tuge Ima nesto u tom sto me neces nesto cemu sama ne znas ime ima nesto u tom sto me neces a sve znaci ne zaboravi me Ima nesto u tom sto me neces od te lazi nacisto umrecu ima nesto u tom sto me neces i u tome sto ja tebe necu |
|
|
|
![]() |
|
lelel devojce .... ovaa koga ke ja cujam sekogas se natazuvam
![]() Ja imam prava
na zivot, na ljubav, na suze na srecu, na svoju samocu |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
Poruka na vratima
kljuceve si vratila pise zelis mi svu srecu a ja znam da nikad necu preko tvoga ponosa, crnokosa ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zovi me nekad kada si sama
i niko nece to da zna niko u sobi sa mnom nije i samo pitaj kako mi je barem jednom da kazem dobro sam |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Ni daljina nije nesto sto te krije |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
But I will never be your stepping stone
Take it all or leave me alone I will never be your stepping stone I'm standing upright on my own |
|
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Хтео бих негде да те видим,
као случајно, у ком џепу овај гард те је ночас сакрио... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 388389390391392 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |