|
Минатата ноќ I |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 100> |
Автор | |
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бев на Ѓоко Таневски,добро си поминав
Изменето од Snegulka - 23.Февруари.2007 во 09:51 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
minatat nok se zafrkakav so cimerite , pa oni ne me ostavija da spijam kako so treba, pa si legnav pa sonuvav nesto glupav son i ne se sekavam so se sluci nataka
|
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учев па се бањав па пак учев па дојде дечко ми па си отиде и пак учев..... Се утепав учење
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Минатата ноќ си поминав најбоље.... Прво на еден роденден во People па после на 2 роденден во Левел... И после на сениор во Левел До 3 саат окапав
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
минатата ноќ се досадував дома
Изменето од M@$TER - 26.Февруари.2007 во 01:52 |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После следењето на Евровизијата, излегов да се развозам со колата, со оглед на необичањето на изборот......... ХАХХА
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeej nemoj tolku nervozen da vleguvas u kola be opasno e
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev na rucek kaj kambero ispiv vino 1 litar so gosti od skopje , posle bev vo italijanski restoran so edna cura , spageti karbonara muscat vino mnooogu ubo i posle do kaj mene v kancelarija na kleckanje , pa posle mi javija drugarite bev vo tabu pa najposle vo the end do 3 utrovo i sega mi se spie
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bev na forumov do 01:30 i si legnaav |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бев кај дечко ми па на форум до 3
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spiev od 3 popladne do 10 vecerta gledav film i pak bev na spienje
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скапав на компјутер до никое време и зато сабајле се успав
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На англиски па на компјутер па во кревет
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Piev pivo u grad.. sto moze jas drugo da pravam?
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |