|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 75> |
Автор | |
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
demek zenive edni so drugi si se konk*rencija...osobeno devojkive na mazenive
|
|
tuka nekade....
|
|
ZOKKI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA DA HEKTOR MNOGU DEVOJKI TRCAAT PO ZENETI OD PRICINA STO SAKAAT SEX SO ISKUSNI,PROVERENI TALENTI.
A NE DA GI NATRTI NEKOE k*rLE KOE KE SVRSI V GAKI ZA EDNA MINUTA I POSLE POLA SAAT DA SE IZVINJAVA. |
|
ZOKI
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be vivi, zenite eve ,ubavo kaza i zoki , pojke sakaat so zeneti mazi , zenite sakaat ona sto ne moz da go imaat pa i nie mazite sakame mazeni zeni poslatki se a zoki za tebe brat status quo si , ni gore ni dolu |
|
ZOKKI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I TI ZABEGUVAS . NIKOJ NE VELI DA SE RASTURAAT HRAMOVI ISLICNO. EDNOSTAVNO DOAGAS IMASH SEX I SI ODIS KUKLO. I KRAJ. P.S. AJ DEFINIRAJ MI SADIZAM ? Изменето од Eleni - 14.Ноември.2006 во 18:13 |
|
ZOKI
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam druga rabota ke se ebavam so zeneti kopuci, koga mozam da go dobijam celoto vnimanie na svetot od covek sto ke e samo moj i jas ke sum negova
sadism (google) A sexual variation in which the person derives sexual pleasure from inflicting pain on someone else Изменето од Eleni - 14.Ноември.2006 во 18:15 |
|
ZOKKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS ZNAM STO I KAKOV SUM ..
NO KAKO VIE BI ME DOZIVEALE KAKO MAZENI DA SE IZEBITE SO MENE ? DALI VASIOT GREV KE BIDE ISTO KAKO DA TE SE IZEBALE SO ZENET ? TOA VE PRASUVAV . |
|
ZOKI
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako da ne!ke ja rasturam harmonijata za nekoe ebeno zadovolstvo, ma daj.Ako e se ok vo brakot sto ima da staavam ogan na glava Изменето од Eleni - 14.Ноември.2006 во 18:16 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj rece deka e mazen? a ako sme mazeni, normalno ne bi si go rasturale hramot zaradi zenet, razveden, sloboden itn. bla bla, istata filozofija i pisuvaj so mali bukvi, aman
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imase edna izreka so se smeevme so drugarite , ako sum zenet ne mi e smenet
|
|
ZOKKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM BE NESTE ,
ZA EBAVANJE BEZ CELIVANJE . ME RAZBIRAS ? OTI OD CELIVANJE AIR NE VIDOV . ZNACI OSTANUVA SAMO POTREBATA OD SEX A TOA HRAMOVI, LJUBOVI,I SLICNI GLUPOSTI GI IZMISLILE VELAT GRDITE I SIROMASNITE ZA DA EBAT BEZ PARI ... Изменето од Eleni - 14.Ноември.2006 во 18:17 |
|
ZOKI
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momceto maldo taka kaza........mazeneti bile pointeresni......znaci i zenetite.....pa toa e kalabalak.....
|
|
tuka nekade....
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima edna dobra pogovorka koja vazii za ovaa tema"Nikogas ne veli nikogas"!
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam sto da mislam za temava,nemam takvo iskustvo,i veruvam deka nisto ne bi napravila.
Ali sto vika Antoaneta-Nikogas ne veli nikogas...sve e moguce
|
|
ZOKKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MNOGU BE DISKUTIRATE OD ASPEKT KAKO E NAJDOBRO A NE KAKO STO MISLITE ILI POSAKUVATE...
Изменето од Eleni - 14.Ноември.2006 во 18:20 |
|
ZOKI
|
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |