|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 46> |
Автор | ||||||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Коса твоја
на гради мои распослана мирно дишеш се друго далеку е рака моја како брод плови низ мирно море сончево веруваш низ што минав да ми се отвориш мирна си само добро се случува остров сме далеку од секаков отров полека се чистиме нека бајато звучи но прекрасни сме никој повеќе во змејови не верува но змејови сме можеби и не постоиме веќе зошто такви сме. ------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------- збунет, никогаш убавите чувства не се бајати нежно и романтично, типично за тебе мнооооогу ми се допаѓа |
||||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
kratok izvadok ...
Mislev deka nekoi raboti treba da ostanat tamu kade shto se, no ako se preskokne egoizmot i se gleda vo oci na vistinata ke se vidi deka ponekogas se lazeme sami... pa shto ni ostanuva vo zivotot da bideme... custvuvame... ednostavno, mozebi da se pretvorime vo edno zrce pesok i da cekame plimata da nadojdi i da ne povleci vo moreto, ili pak da se pretvorime vo vozdishka i da otideme do oblacite... neznam ... a ke dojdi i denot koga ke doznaam ... a togah ...srceto ke prestane da raboti, mir ke ja oblee mojata dusha... vecnosta ke bide pred mene ... dali e toa ona shto treba da go barame... kojznae... jas neznam no samo znam deka ke te ljubam... do posleden zdiv... dodeka ne gi zatvoram ocite ... dodeka ... zdravko 81 e oва е мноооогу подобро од она тралалала |
||||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
toa ne e nishto kako vakvo ali celo napishano e mnoooogu poveke. STVARNO POVEKE. ali za toa potoa...
|
||||||||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
имал љубов
немал пари за автобус смислил близина пократка од љубовта подолга од желбата секому ќе му се насмевне еден ден тоа се вика верба Анакин убава е.....едноставно морав да ја зачувам од бришење |
||||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
znais so e interesno
deka toa ne ni trebala da bide pesna nego e komentar za nekoj blog |
||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
па нема врска де...текстот ме допре во некое делче од душата..ако?
|
||||||||
|
||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
ma ako
zatoa i go staviv vo poezija samo razgovarame ne polemizirame nisto |
||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
ми го зеде од уста |
||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Проколнета на вечна потрага по тебе,
се уморија улиците од моите чекори. Тоа што го држиш во раката е мојот живот и да го изџвакаш, сеедно ќе потонам во екстаза. Еден ден ќе ти напишам песна за среќата еден ден...сега не сега сеуште не умеам да ја римувам. Ти си единствената спонтаност во моето стерилно секојдневие. Јас верувам - само ми е тешко да се навикнам. Ги сакам тие груби дланки - ми ја размладуваат кожата и начинот на кој ми го земаш во нив лицето... Не бакнувај ме сеуште дај ми да те мирисам играј ме, дури лиги не ми потечат. Само не гледај ме длабоко ќе видиш нешто, што јас нема да умеам да го објаснам и ќе го расипам моментот а тоа загрижувачки често го правам... Кејтиииииииииииии |
||||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
,, се уморија улиците од моите чекори - некои од нив за инает станаа едносмерни,,
|
||||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
ова е песна над песните бе Здравко... Изменето од Andjelina - 03.Септември.2009 во 14:10 |
||||||||
|
||||||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Ех, дури сега ја видов оваа песна Кејт за оваа песна имаш зелена детелинка на форумските вечери на поезијата |
||||||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
на Блу, мојата форумска умница-убавица Се кладам во идниот цут на една цреша дека по цели ноќи се прашуваш - лузерите ли само одат во рајот? Многу си убава - како бел крин случајно никнат на испрашен тротоар среде отпушоци и стуткани кесиња од смоки Свесна ли си колку е тоа криминално и безобразно? Твојата суптилна ароганција е магично несекојдневна би дале царства за неа, но не им стои добро, затоа ќе те мразат. Ќе ти нудат слобода само кога ќе немаш избор. Со поглед преку рамо ги анализирам своите минати солзи би сакала да ти дадам драгоцен совет, жалам, но изгледа не ме направија попаметна. Кога си млад, немаш концепт за времето Понекогаш и самата релативност е релативна. Сепак, спакувано во украсна хартија, со розева машна, како што прилега за девојче, ова ти е од мене: Направи ги зборовите рамка за тишината. И никогаш... немој никогаш да дишеш од навика. Srckata moja najmila te obozavam |
||||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
|
||||||||
|
||||||||
Внеси реплика | страница <1 3738394041 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |