![]() |
|
ЗА КОГО KE ГЛАСАТЕ ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 50> |
Автор | |
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne ne veruvam deka VMRO ke koalicira so DPA,,,imajki predvid celata situacija niz koja pominaa ova vlada otkako pochna,,,mislam na problemite pomegju koaliciskite partneri...veruvam sega ke imame vlada VMRO-DUI,,,na site ni se zdosadija tie detski igri,,,vleguvame,,izleguvame od vladata,,,prepukuvanja megjusebe...itn...
|
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
![]() |
|
cro ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
i jas " No Doubt" ![]() |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Znaci za opozicijata.
I ako ima izbori nisto nema da se smeni drasticno. Moja prognoza e deka VMRO ke ima apsolutno mnozistvo,i ke koalicira povtorno so DPA iako DUI po moe mislenje povtorno ke bide najsilna Albanska partija. |
|
![]() |
|
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
bi glasala za DUI,,,bez dvoumenje...
![]() |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Самораспуштање на Собранието и предвремени избори кои би се одржале во јуни или јули, бара ДУИ. Сите 15 пратеници веќе ја потпишале иницијативата која и формално утре ќе биде доставена во Собранието.
Оваа иницијатива, Ахмети денеска детално му ја образложил на премиерот Груевски на средбата во Владата. На што според извори од ДУИ, Груевски коментирал дека тоа е нивно легитимно право. „Прашањето за предвремени избори беше покренато од лидерот Али Ахмети , при крајот на средбата. Се разбира Премиерот го преслуша лидерот на ДУИ, Али Ахмети, им посвети должно внимание на ова негово барање“, изјави Ивица Боцевски, портпарол на Владата. Dali sepak ke ima predvremeni izbori, veke se javi prvata zainteresirana partija. |
|
![]() |
|
nedopirliviot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Тогаш одма ќе треба да ја крстиме во Кира Македонија.
|
|
![]() |
|
kaplar ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Za Kiro Gligorov poglednete go klipcevo i site ke glasate za nego i za SDSM ja ova go slusnav odamna togaj imav 29 godini pomladite ne go imate slusnato pozdrav pisete sto mislite.
http://www.youtube.com/watch?v=QVV9k-4onBM |
|
![]() |
|
nedopirliviot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
,,САГА,, за Македонија. Може ли така?
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa,neli i konspiratorot go,..."trgnale"!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Орлов ти за кого би гласал?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
VIZANTEL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Mnogu teshko e da se kazje za kogo. Kako da se kazje koga, site se isti, site se od loshi poloshi.
|
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ramstor?!,...hahah,...a,be pod balkon mi se,...cel trotoar e
rasposlan od takvi "mali" trgovci,....a,pazarot do niv!,...i ako idesh
od niv da kupish,...duri i povekje ti bara od onoj vo pazarot( koj shto plakja taxi)!,...e,pa
toa samo tuka go ima,...a,djandari se pozdravuvaat so niv,..kako
golemi prijateli,...duri i so eden na koj shto kolata mu e polna so
shishinja alkohol,...vekje so godini "stoi"na kjoshot od pazarot i go
prodava na ,.golemo ,..i malo,...a,alkoholot i benzinot se akcizna stoka za koja shto sekade se nosati posebni zakoni,...i ti ,posle ke mi vikash deka si "spozreal" za ,...nato,...a, za eu i da ne ja spomnuvam!,.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mameto negovo,..delchevsko,....se "nafatira",...na "moj" grb,..i pak slobodno mi se shteta,...e,toa me nervira najmnogu ,..a ,zalosno e deka seushte ima nekoi koishto bi go branele,...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Продажбата на зеленчук од камиони зад „Рамстор“ повторно заживеа
Никој не ги брка дивите пазарџии од централното градско подрачје Снежана Калабакова Дивиот кванташки пазар зад трговскиот центар „Рамстор“ повторно е актуелен. Продажбата на зеленчук од камиони функционира преку цел ден и продолжува до доцните вечерни часови. Вистински метеж од пазарџии и купувачи, а на паркингот се изложени вреќи со компири, спанаќ, праз, кромид... Од сето тоа наоколу има видливи остатоци од претходниот ден, а освен скапан зеленчук, се забележуваат фрлени пластични чаши и картонски кутии. Грдата слика на паркингот зад „Рамстор“ е непроменета веќе три години, колку што дивите пазарџии бегаат од Кванташкиот пазар. EVE TI PRIMER BRZA NA NEZAINTERESIRAN GRADONACALNIK KAJ VO SVETOT GO IMA OVA DA PRODAVAS KAJ SAKAS. I KAZI MI STO SE TIE STO PLAKAAT TEZGI NELI SE OVCI. DA SE SOBERAT I TRIFU NA KLOCI PEDER EDEN SO CVIKERI GO DOUNISTI SKOPJE SKROZ. I NA NIKOJ OKO NE MU TREPNUVA. E TUKA E RAZLIKATA: AKO SI KRITICEN KE ODIS I KE SE BUNIS PRED GRADSKITE VLASTI. A AKO SI NEGATIVEN KE SEDIS I KE GI PSUES DODEKA NIV UVO NE GI BOLI ZA TEBE. Изменето од kultuzin - 31.Март.2008 во 18:37 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |