|
Што треба да има вистинскиот маж? |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 46> |
Автор | |||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
По вените ќе процениш физичка активност кај Вистинскиот |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пари...
и што се однесува до мене би ја затворил темава...
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Може да не се согласам... мислам, ако смеам? |
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама може... не е тоа проблем... но... ако сакаме да бидеме реални... а сум го видел тоа безброј пати... еден исти маж... кога некоја жена го гледа онаков ко што се претставува... со пари, моќ, функција... и кога ќе дознае дека нема ебан денар у џеб... го гледа и доживува различно... не може никој. ама никој, да ме убеди во некоја друга приказна... само сум реален... и може некоја жена да се согласува или не... но од љубов не се живеее.., секако... за повеќето жени љубовта е... мисловна именка... нека ме осудат феминистките... па што... тие уствари и ебаа мајката на... љубовта.... онаква каква што самите ја бараа... Изменето од којсумјас - 14.Октомври.2014 во 17:50 |
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vistinskiot zarabotuva barem skromno neli!
|
|||
vivi
|
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
секако... и вистинската зарабтува барем половина од тоа... ако е феминсистка... ако не... и не мора...
|
|||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas ne gledam tuka problem
|
|||
vivi
|
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
навистина...?
но веројатно гледаат оние... кои мислат дека... не е се во парите... пардон... кои сакаат д амислат дека... не е се во парите... а себе си се сметаат за феминистки... |
|||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti pominala nekoja mnogu naparfimisana denes
|
|||
vivi
|
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
денес...? Изменето од којсумјас - 14.Октомври.2014 во 20:34 |
|||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
osetliv si nesto
|
|||
vivi
|
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не знам од каде ти е ова...? ама... чувствителен сум... да... |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хммм, јас не сум феминистка, ама пак го мислам истото. (Не велам дека се однесува на мене, не ме импресионираат ниту женските феминистки, ниту машките шовинисти, колку да си кажам..) Не знам всушност, на што се мисли со она ВИСТИНСКИ маж во темава? Сите сте вистински. Лажни се само оние преработените со хируршки или пластични операции. Ако темава се однесува на “вистински“ за брак или заедничко живеење, тогаш некако го сфаќам она “ од љубов не се живее“, затоа што во брак се влегува од најразлични причини. Тоа е веќе одлука, а во љубовта не можеш да знаеш кога и како ќе одлучи да те погоди. Да, жени не има секакви, како што и мажи ве има секакви. На некои им импонираат и паѓаат на пари, моќ, функции, други на карактери, мозоци и ментални игри, трети на изглед, убавина, гардероба... Зарем не сте исти и вие мажите? По мене, оној вистинскиот маж, оној МАЖ со големи букви, е оној што ќе успее да го извади она НАЈЖЕНСКОТО од жената, скриено некаде длабоко во неа, кое не се вади со никакви пари. Маж кој истовремено може да те крене во облаци и да те падне на колена (не буквално де). Маж кој нема да ти остави простор ниту да мислиш, ниту да посакуваш некој друг. Сигурна сум дека парите им отвараат апетит на некои жени, ама сум сигурна и дека не можат да направат да им се затресат колената и да им заиграат пеперутките во стомакот. Не се залажувам дека парите не се важни (општо во животот). Ама не се тие она што ве прави вистински мажи. Можат да ви купат привремени и плитки задоволства или мирен брак. Не сум баш 100% сигурна, ама мислам дека секоја жена си има по некој таков. Дури и оние што се ловат на пари, во главите и срцата (или на лагер, како швалери) си имаат по некој вистински, кој ги допрел некаде кај што не можат да ги допрат парите. И јас сум реална. Дури и да сакам да идеализирам, гледам што се случува околу мене и не зборувам на памет. Не на овие години... Изменето од Анастеа - 15.Октомври.2014 во 11:41 |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Топ што подоцна експлоадира од женската митралеза
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3738394041 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |