![]() |
|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 86> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ke prodolzime da igrame fudbal,kosarka..tenis..!!!
baftajte se Vie so politika...SI JA ZNAETE RABOTATA.
vazi?
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Дајте заштитете не наш вашите гласачи. Свесни ли сте што значи на ачик ставени нашите податоци
Гласачки излог |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Neka gi ostavat narodnite pari za idnata vlada (koja i da e), da gi raboti pravilno.. Ako ovie neznaat da gi vrtat i namenat parite pravilno togas neka ne gi trosat na gluposti i neka ne gi delat megju sebe.. Sepak narod ima vo ovaa drzava, ima pametni lugje koi ke znaat kako da ja opravat drzavata. Neka se soberat strucni lica koi se vistinski menadzeri i neka rabotat timski na podobruvanje na zivotniot standard, ekonomijata, stopanstvoto, zemjodelieto i se ostanato vo drzavava. A ovie nepismeni lopovi neka si zaminat so navednati glavi, bidejki priznavam deka glasav za niv ponesen od nivnite slatki zborovi, ama voopsto ne se pokazaa kako verodostoen faktor za pocit, i faktor koj znae da ja upravuva Makedonija.
So eden zbor im poracuvam da si zaminat..... I toa sto e mozno najbrzo... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Пазете кого поставувате за портпароли и проверете ги одвреме навреме што работат
Дураки лобира за „Голема Албанија“ |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Овој треба под итно да се избрка од високата државна функција што ја извршува! Портпарол на Влада на РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА лобира за РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОБЕДИНУВАЊЕ НА АЛБАНЦИТЕ ВО ГОЛЕМА АЛБАНИЈА??? До кај ќе одиме со моронштината? Алоооо... има ли некој во владата?! ![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Што и да им предложам знам дека е џабе....
![]() Ама најдобар предлог мислам дека е ДА ПРЕСТАНАТ ДА РАБОТАТ....затоа што колку повеќе работат, толку повеќе заглавуваме во кал....
Само нека седат, нека уживаат и нека остават работите сами да си течат, нека не носат нови закони, доволно го заплеткаа законодаството....
И да не носат нови економски мерки...и така не знаеме што да им правиме на парите....подобро ни беше на леб и сол, вака со многу пари не знаеме да се снајдеме.... Изменето од Ninja 35 - 02.Април.2010 во 08:36 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
nekoj tuka, preeska reche,...ubava dupka ste iskopale na ploshtadot.....- e pa, ...nema da bide losho i vie ...top-tan vo nea,..koga ke ja zatrupuvaat!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
да престанат да се однесуваат ДЕСПОТСКИ ........
|
|
![]() |
|
к*рбан се става овца или јагне.Не слушајте...вие не сте ни овци ни јагниња ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ми се потрошија предлозите...а и трпението...а нив никако да им текне да послушаат бар еден
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
ццц... не се дава на деца чекмеџе
![]() ![]() Аман сопрете ги малце овие трошајлии, народот гладува се повеќе. Нови милионски евра непродуктивни трошења на власта |
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
ДА СИ ОДИ , ДА к*рТУЛИМЕ ОД ПОЛОШО!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
moj predlog do nasata vlada e da me vrabotat mene vo vlada
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
samo toa li ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |