IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 387388389390391 2229>
Автор
Порака
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:36
nATE, NE SE SEKIRAJ GO ZNAM KAKO DISE...SE STO TREBA KE TI KAZAM..
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:36
Originally posted by trucker trucker напиша:

I SEGA DO KADE E RABOTAVA?

До никаде, сум го навредила докторот ConfusedConfusedConfused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:36
SO STO?
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:37
Nate
Mnogu mnogu Te razbiramCry
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:37
Originally posted by bukra bukra напиша:

za sto zboriteWink..ic da ve razberamConfused

SKOKALE PO PLANINI..TAKA VIKAATBig%20smile..MAZITEBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:37
Originally posted by kardiolog kardiolog напиша:

само сакав да кажам дека не сум љубоморен на труцкер,
он може да ги има сите девојки од сајт и јас ќе бидам среќен, ама мене Нате ми го зароби срцето и затоа нејзините коментари ме погаѓаат

Еве камионџија читај и потајно радувај се, јас ќе тажам и понатаму.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:37
bUKRA - ZBORIME ZA LJUBOVTA..KAKO DA SE ZDRUZIME, A DA NEMAME POSLEDICI PO SITE OKOLU NAS.....SO DRUGI ZBOROVI...
Кон врв
acika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 1600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:38

Sigurno e taka Irence Tongue

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:39
Originally posted by marijana marijana напиша:

za sto zboriteWink..ic da ve razberamConfused

SKOKALE PO PLANINI..TAKA VIKAATBig%20smile..MAZITEBig%20smile

Не скокаме бе мила, се пентариме LOLLOLLOLLOLКако кози викаат, уствари обратно беше бе... ц ц ц ми отиде мозокот готово ConfusedConfusedConfusedConfused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:39

Nate......ne e taka...edna rabota, citaj, sto te pravi vesela?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:41

sto tuku se trudite da gi razberete mazite....ako se razbirat ne se interesni..Wink

hahaha..bukra, cel zivot interesno...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:41
Originally posted by trucker trucker напиша:

Nate......ne e taka...edna rabota, citaj, sto te pravi vesela?

Ех, што ме прави весела.. ништо сега... седеше до мене, ни во очи не ми погледна асално, јакната ми ја даде да не ми ја меркаат предницата, за сите можни жени ме испрашува.. не ме ни праша која ми е омилена боја CryCryCry ништо не ме праша..
и на крај ме откачи, фала богу и ми даде да го гушнам..
и акко сега да бидам срекна кога не сум му по дифолтни димензии ConfusedConfusedConfused
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:42
Marko ne komentira nisto ...ajde pocesti nesto Marko vo cest na ljubovta ....SmileClapLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 14:43
Букра интересна поговорка, само некој не мисли на врелото мсили на плодот, па по жртва и да биде жишнат ConfusedConfusedConfusedConfused
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 387388389390391 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.