![]() |
|
Друмска кафана-пушална IV |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 387388389390391 444> |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Не знам за вас, ама јас уште малку ќе спијам. Само да дојадам профитеролчињата. ![]() |
||
![]() |
||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
И профитеролчињата сакам сега
![]() морам да се одлогирам ќе побацам од овие двеве
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Ех Анастеа, не ми отварај стари рани. Се потсетувам на едни профитеролчиња од Франција шверцувани
![]() А овој Златникот, како да изгубил малку кондиција. Другарче, не си стар и немој да се чувствуваш стар, затоа што ќе се караме!
![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
|
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Еве ти профитеролчиња, ама прво да изедеш карбонарата ![]() Изменето од Анастеа - 28.Јануари.2014 во 00:55 |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Нејќум вака на слика, сакам да ги осетам
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
![]() |
||
|
Е значи ќе треба и ти да ми дојдеш на гости ![]() |
||
![]() |
||
|
Е да беше поблиску ќе ти дојдев одма после сликиве, сакала ти или не
![]() |
||
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
А да се договориме јас и колешкава да и одиме на карбонара па на профитеролчињата?
За некој саат и кај неа сме ![]() И не знам што е проблемот, ама јас ниту сликата ја гледам ниту кај дабе гледам нешто. Изгледа до мене е.
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
|
сега ја гледате ли? види колкава слика сум ставила ![]() |
||
![]() |
||
|
Ја гледаме
![]() |
||
||
![]() |
||
|
да ја избришам ![]() |
||
![]() |
||
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
|
jа гледаме како и новите дреи на царот го гледаме |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 387388389390391 444> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |