![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 387388389390391 525> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Open up your eyes then you'll realize Here I stand with my everlasting love need you by my side there's so need to hide You'll never be denied everlasting love! From the very start open up your heart Be a lasting part of everlasting love.... YOU ARE MY EVERLASTING LOVE... |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Ноќеска дојди ми на романтика,
усните твои да ми станат навика, растопи ме како свеќа... јас и ти - камо среќа, да ми дојдеш на романтика! ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Можеш да бидеш искра,
разгори ги мисливе. Можеш да бидеш небо, дај им крилја на желбите. Можеш да бидеш виножито, обои ја душава. Можеш да бидеш ѕвезда растреперена од копнеж. Можеш да бидеш море таинствена, длабока страст. Можеш да бидеш љубов. Можеш...... ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
либе мило,
кога се наjдеш во мир со себе, ке видиш дека се било красиво. само памет нема, како да сакаш секогаш да си во схема. Изменето од pagane - 29.Октомври.2008 во 10:13 |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Tamo dalekoooo
tamu mi ikona ostaa i moja krstnaa slavaaaa... Tamo dalekooo daleko od moraaa..... |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Dobro vece dragaa
kazem ti lepa si ko bog.... |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
bas ti ljepo stoje suze,
ali nemoj plakati
zasto bisere u blato nocas bacas ti
kad bi kisa bila tisa ,
ti bi cula korak moj
kao nekad kad sam bio tvoj!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...koga sada lazes ,
da je bolji nego ja...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I can stay awake just to hear you breathing
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Никогаш во Кина не сум патувал а на ѕидот секој камен добро го знам И на еден од нив стои сигурно којзнае од кого мое име врежано... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Знаеш ли колку
е долга ноќта кога телото ти гори во пламенот на сеќавањата, а искрите на копнежот се гаснат од допирот на студената осаменост. Знаеш ли колку тежи мракот ноќва... и задушува секоја воздишка...... и мисла помислена онака....бесмислено. Знаеш ли каде исчезнува целиот тој трепет.... сите тие копнежи и немири, и дали го наоѓаат патот носени на крилјата на страста, во темнината на погледот со затворени очи........ Знаеш ли..... знаеш ли....??? |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
еј ти младо момче
ти што имаш тажен поглед |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
opet srecu nismo nasli....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
usni na usni
tivka muzika
race vo kosi
kolku si ubava..........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 387388389390391 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |