![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 386387388389390 473> |
Автор | ||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
macence,ima li potreba za tebe da kazam?
![]() ![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
nemoj da mi kazes deka jas sum coveceto sto se luti i crvenee
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
|
a jas?
![]() |
||
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
dobrooooooo...
![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
hahaa ti si najgore na vrvot
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
jas koja sum? ona so srcinjata sigurno!
![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
epa vaka
![]() plavusa ( prva na listata), KaLina, BiG KiSs, emus, FLipsi, Snegulka, natalija, Delfin, maja, bosab, beleg, babyy , Alekta, Cvekence, Carnation, Pravoslavie |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
epa vakaaaaaa: flipsi (prv na spisok), mona liza, kalina, emus, snegulka, big_kiss, real boy, bosab, plamenko, pravoslavie... ee mnogu se ama najvaznite gi nabrojav
|
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
eve me i mene se lulam ![]() by the way FLipsi i miss u too ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Lele nisto pak sam ke bidam na forumot
![]() |
||
![]() |
||
|
eve milo....
![]() po doma,sega za nekoi 10 min.treba da odam
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Hej kalince kako si?
![]() |
||
![]() |
||
|
ej,ne procitav!
pa tuka sme bile i dvajcata
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
|
uste koi mi falat.....plavusa,flipsi,snegulka,kokolo,cecka,brza,delfin,natalija......ima uste,znam...
|
||
kuliraj
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 386387388389390 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |