![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 386387388389390 525> |
Автор | |
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
You got me feeling emotions
deeper than i've ever dreamed of woow wooow you got me feeling Emotions! Higher than the heavens above! http://www.youtube.com/watch?v=vlyVcQ8GmK0 bravo james dean moj covek si! |
|
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Hit the beat now... with my feeling... I hit the ceiling... With big emotions... I can't be dealing... I wanna be with you... But I don't know how... in my heart... baby... Lost in emotions.... |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...зар некој може да те замени?...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Молчи, не зборувај ништо.
Изгубениот сјај во твоите очи кажува повеќе од зборовите кои невешто си поигруваат. Молчи, не зборувај ништо. Скриениот поглед е говорник за мислите кои се препелкаат во калливите зборови. Молчи, не сакам да слушнам нешто што одамна го чувствувам. Вистината е само.... една ...непотврдена лага...... |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
не спавај, мали, музика док свира .... [:D/]
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
We dream the same dream ... We want the same thing ... And all that we need is to See it together We dream the same dream ... We want the same thing ... For now, for love, forever, amen ... |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Pogledom me milujes
k'o da me dodirujes i svaki put kao da je prvi Ja stalno mislim prestat ce iz cista mira nestace al' pozuda ne prestaje ti si mi u krvi Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajes posljednji i prvi......... ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
...But I will stop and say goodbye,
For you'll never be mine, Until you know the way it feels to fly... |
|
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
I guess I'll always be a soldier of fortune
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
you were my strength when i was week
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ne ni treba se' za se' da imame
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
stasi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Andjele dali si sam
ko mi te krade da znam ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
дали бев таму,
дали таму е то што ми треба, па да знам да не троша енергиjа без потреба |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
а кој може да е арен
и да знае шо е нахален ???? јбг там там там да си знам |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 386387388389390 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |