![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 385386387388389 525> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.......Sa svalerske strane nije spad'o u Tarzane, |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...до џавола све, до џавола самном...!
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
kad hodas ne zastajkujes
i zemlju ne dodirujes... |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Во само еден миг
ја допрев вечноста. Ги затворив очите и го видов крајот. Крајот на сите стравови, крајот на сите сомнежи. И тука, на самиот почеток од крајот, во ѕвездената прашина од копнежи и воздишки, со сладок трепет во мислите, во душата... го вдишувам немирот кој ми дава сила да чекорам со насмевка кон крајот на бескрајот. |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
You touch me with your spirit You touch me with your heart You touch me in the darkness I feel it start Make it feel, make it feel So Unreal Like a wind in the desert Like a moon on the sea.... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
And I miss you, like a Desert misses a rain
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Goldeneye, I found his weakness
Goldeneye, he'll do what I please Goldeneye, no time for sweetness But a bitter kiss will bring him to his knees Tina Turner-Goldeneye ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Затвори ги очите ноќва
и погледни ме со душата. Никој нема да ја слушне,
никој нема да ја види ниту да ја почувствува играта на страста, танцот на немирот низ сонежливите души.... |
|
![]() |
|
Мислејќи дека тестот на времето би можела да го издржам
мислејќи деа си само една фигура во моето срце но всушност секогаш знам дека не можам без тебе и под совршено среќната фасада на моето лице да плачам да пишувам за тебе и да кажам ``ова не се моите чувства``! |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
да би знала,
не би постоjала. |
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Знаеш ли дека си
Сеуште си Мојата слабост Знаеш ли ти Дека си Мојата слабост!!! ![]() ![]() ![]() |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
I know you I walked with you Once upon a dream...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Некаде во мракот
на сенката на секојдневието сокриени се мислите поттиснати од збиените емоции. Како добро позната тајна, сокриена на дното од душата воздивнува помислата низ искрите од очите. Помислата на чувствата почувствувани на трепетот растреперен. Смислена помисла на смислени мисли.... ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
In the morning When I rise You are the first thing On my mind And in the middle Of the night I feel your heartbeat next to mine It feels like a dream When you love me tenderly I don't know if you're for real But I like the way I feel Inside |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 385386387388389 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |