![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 384385386387388 525> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neko nas posmatraaaa,
neko nas samo gleda |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Во мојот живот имаше толку жал и болка
Незнам дали ќе можам повторно да се соочам со тоа Не можам да запрам сега,кога стигнав толку далеку За да го променам овој осамен живот Сакам да знам што е љубовта Сакам ти да ми покажеш Сакам да почувствувам што е љубов Знам дека ти можеш да ми покажеш......... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I togas nekoja budala
Ke go spomne ko na sala tvojto ime A jas bez glas ke te prokolnam sto ne znam da te prebolam |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ako ne te sakam
zoshto boli vaka
sekoj bozji den
shto ke mi pomine
bez tebe........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
......Spijuni su medju nama
kvare nasu idealnu vezu al neka ih neka budu sada na oprezu jer mi smo na potezu .......... ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ne lomite mi bagrenje
bez njih ce me vetrovi oduvati
pustite ih moraju ih cuvati
jednu tajnu zlatnu kao dukati
ne lomite mi bagrenje
pod njim sam ga ljubila.......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Во мене душа остана,
да можам да преживеам.. Со дел од себе постојам, во срцево умирам... |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Koga si sam i tazno e seeee,
na nea ti seti seeee, Makedonija.... |
|
![]() |
|
PREVARANT ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 60 |
a ko me terao
da te zavolim ludo
bili smo drugovi
pa ljubav probali
a sad ni jedno ni drugo
|
|
ПРЕВАРИ ГА БАР ВЕЧЕРАС САМНОМ.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
We are so young
our lives have just begun but already we're considering escape from this world ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Em Am Pogledaj u moje oci D Em Zasto skrivas pogled taj Em Am Pogledaj u moje lice D Em I pokazi osmjeh svoj Am C Em Djevojko u sutonu tihom D C G Pokraj rijeke sto koracas Am C Em S tuznom sjenom na licu svom C D Em I kosom njeznom, i kosom plavom kao lan Chorus: G Am Jedina moja, tebi sviram ja D Em Jedina moja, tebi pjevam ja Изменето од la fille - 21.Октомври.2008 во 12:21 |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
......
![]() ![]() Кога во длабочината на ноќта залудно се обидувам да го пронајдам сонот, пред очите ми се појавува еден лик, една насмевка, срцето ми шепоти едно име, а душава копнее по една прегратка... Посакувам да се претворам во сенка и да долетам близу до тебе за да го почуствуваш моето присуство барем во сонот, да те погалам нежно по лицето и да ти пренесам мал дел од оваа љубов со еден мал допир украден од бескрајното царство на ноќта. Би сакала да ти затрепери срцето од тој допир, да се разбудиш и да го бараш моето присуство околку себе... Сакам да потонам во твојот поглед, да ме опијаниш со нежни бакнежи и да ме стоплиш со топлината на твојата прегратка... Верувај ми во тој миг ќе ти дозволам да го почувствуваш трепетот да моето срце, да го слушнеш шепотот на мојата душа. ...засекогаш ќе бидеш во моево срце... ....... |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
....i sta sve ljudi cine u njeno ime
a protiv nje
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Ima li den za nas
Da otkrijam deka sum zhiv Da frlam prevez od strav i strast Da potpisham deka sum kriv Ima li bar eden den za nas Da otkrijam deka sum ziv Da frlam prevez od strav i strast Da potpisam deka sum kriv Prozbori! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 384385386387388 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |