![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 383384385386387 525> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.......Sve je laz, samo pusta laz
sto se oko nas u krug vrti sve je laz, samo pusta laz sve je laz osim smrti....... |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..................magla na mom prozoru
mirise na nevolju........
neka nocas grmi nek se dusa smrvi
samo da ti cujem glas
priznajem pred svima
lutam vekovima trazim tebe trazim nas....................
jedina sta si mi uradila,,,,,,,,,,,,,,
srce nije pustinja ljubav e presusila,,,,,,
jedina sto me nisi pustila kad me nisi ljubila jedinaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
никој од нас не е крив што сме сега јас и ти само траги големи и што сеуште те сакам тебе..
![]() |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Ostavimeee meeee'
Ostavi meeee sada je kasno za sveeeeee |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....idiiiii.....siiiiiiroko ti poljeeeee.....eeee..eee...e!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Precious little angel Won’t you spread your light on me I was locked up in the darkness Now you’ve come to set me free I was covered up with sadness I was drowned in my own tears I’ve been cynical and twisted I’ve been bitter all these years I was lost until you came I was lost until you came |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
На тебе се ме потсеќа кај и да одам...
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
AND what is love? It is a doll dress'd up
For idleness to cosset, nurse, and dandle; A thing of soft misnomers, so divine That silly youth doth think to make itself Divine by loving, and so goes on Yawning and doting a whole summer long, Till Miss's comb is made a pearl tiara, And common Wellingtons turn Romeo boots; Then Cleopatra lives at number seven, And Antony resides in Brunswick Square. Fools! if some passions high have warm'd the world, If Queens and Soldiers have play'd deep for hearts, It is no reason why such agonies Should be more common than the growth of weeds. Fools! make me whole again that weighty pearl The Queen of Egypt melted, and I'll say That ye may love in spite of beaver hats. Изменето од pagane - 12.Октомври.2008 во 09:29 |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
„... отиш`о си
сарму проб`о нисиии...“ ![]() Изменето од filmadzijka - 12.Октомври.2008 во 12:18 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Не заспивам за тебе се молам
радиото е мојот пријател А вестите се повеке ме болат се прашувам зар мора да е вака И секогаш по дождот иде сонце посакувам јас средба со тебе но што можам со ова срце мое да чекам и до бескрај да те сакам.... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
You're still the one I run to The one that I belong to You're the one I want for life You're still the one that I love The only one I dream of You're still the one I kiss good night |
|
![]() |
|
Емче Кремче ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Kiss me down by the broken tree house
Swing me upon it's hanging tire... Sixpence None The Richer мислам дека се викаше групата... ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Баба оди по Бабуна боса
ја апнало за п**ката оса. |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
i just died in your arms tonight...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 383384385386387 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |