|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 383384385386387 708> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do site koi gi zasega si ja najdov LJUBOVTA NA MOJOT ZIVOT
Za svadbata odredeni licnosti ke bidat blagovremeno izvesteni |
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Епа честито Наталија ----------------- а јас СДК....се чувствувам како нова барем не смрдам на оцет...иако температурата...е...каква што е |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај честито ------------------------------------------------- СДК бајадерооооооооооооооооо 9 зелени имаш и уште едно и цела ќе бидиш зелена шампион си |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Бајадерчеее....и последното се полни...на крај ќе бидам...еколошка Баба...ама не е никаков успех..за да речеш дека сум шампион...на многу им ...сметаше тоа |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еколошка баба
и СДК е како не е успех кога ќе земиш некој денар кога ќе наполниш стаж (мислам зелени) СДК на многу им сметаше ама ти се заигра и си ја сфати сериозно работата |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Ма не даваат плата бре...ехх да даваа...одамна ќе ме искликаа други Тукуу...кај виде дека сериозно ја сфатив работава....баш ми е ..на зезање...Јас реков..и утре на нула да ме стават...пак ќе дојдам до 10000...ама пораките да не ми ги чепкаат |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
боооооо виц на годината е ова и да те стават на нула ТИ пак ќе дојдиш на 10 000 па ако не ти е важно седи си на нула инаку просекот ти е најголем сакав да кажам |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
ц...јок...не е виц...Баба има супер моќи...ако е пред банирање Ќе се усреќи некој на крај...кога ќе ме збрише |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК имаше еден/една како тебе се замислуваше нешто дека ќе усреќи некој ако го банираат........ и пак ништо
и СДК како јас не бев модер па да те банирам па да видиме какви моќи имаш п.с. и јас имам моќи (не за џабе сум мен.... ајрон мен) |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Мислев супер моќи за репутација...не за банирање... За банирањето е друга приказна...со друг почеток...и друг крај...а...никој нема да се усреќи...освен една личност на која што сум и дојдена преку глава |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК а а сега се разбравме и јас не мислев за банирање туку демек ќе направиш нешто и форумот да исчезни и не знам шо...... |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK
Idi spij bre pocna da zboris...cudni raboti |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК и јас то си мислам (а не бев ваков порано)
СДК туку мило ми е дека те насмеав (оти нели си мноооооооогу жешка оваа вечер - т.е. имаш температура) |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк..мене ли ми се чини или на сликава
она во средината личи на арапско писмо |
|
Внеси реплика | страница <1 383384385386387 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |