![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 382383384385386 525> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Секоја вечер те чекам
и те барам во соновите...
Ти не ми го слушаш гласот
и песната што те повикува
не, не ми е страв
кога ќе останам сама....
затоа што, секогаш ќе остане
страста, што ќе лебди
....измеѓу нас......
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Cetiri bukvi od imeto tvoe
cetiri strani od mojot svet |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Naaa srcu mi lezi,jedna staraaa rana...
|
|
![]() |
|
Сега ќе продолжам да верувам во нас Ќе се надевам,макар на еден миг со тебе И ќе те сакам,и покрај се Зашто тоа е посилно од мене Љубовта е најсилна ......... |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Let me tell you something In the darkness of the room I'm leaning back against the wall Try to walk on broken glass A cut so deep just hurts so bad I remember what you said Tears were rollin' down your face And after all's been said and done You're a woman, I'm a man Could I turn back the time again |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
dojdov pak, tajno moja zveda prakam da te povka
nisto ne e smeneto suska molika
temno e ...tajno moja..a vo dusa svetat feneri
se sto imav zaloziv da ti peam pod pendzeri
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
I saw it walking lonely down the street cool like a cat and like a crazy dream I'm looking twice again and can't believe it turned around and then it looked at me I thought "oh, no" it really couldn't be it was a man and was a woman too he's a woman she's a man |
|
![]() |
|
I was born from the sound oft he strings for someone to give everything to be a song just for your feeling close your eyes and I'll try to get in to waken your heart like the spring 'cos I was born to touch your feelings |
|
![]() |
|
Down, down ... That's bringing me down The stars in the sky Seem to fall to the ground. Time, time ... I'm chasing the time The stars in the sky Seem to be turning round. Is that the wind in your eyes That is soothing my mind? Is that the night of your eyes That is soothing my mind? |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
еден живот,
многу тајни, а на образ солза сува... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
You´re like a brother, just like no other
You keep the torch, that eternal flame We bought the ticket, that one-way ticket The hottest seat on the crazy train lt takes power to walk in our shoes lt takes power to walk on We walk the borderline Crossing those ice-cold waters We jump into the fire Riding the wildest storm |
|
![]() |
|
У болу и слави да будемо први,боре се орао и змија
Јер ми смо деца твоје крви - Аве Србија! Аве! |
|
![]() |
|
Плачев секоја ноќ Имаше ноќи кога умирав за тебе душичке Се обидував да го порекнам тоа Дека твојата љубов ме полудува Ако љубовта што ја имав за тебе исчезне Ако реката што ја исплакав не е толку долга Тогаш грешам Ова не е љубовна песна............. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 382383384385386 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |