![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 380381382383384 525> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I'm in love with you ![]() I mean what I say I'm in love with you ![]() and you don't know What it means to be with you |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Did you feel the wind
As it blew all around you Did you feel the love That was in the air Wake up, wake up Wake up and look around you Were lost in space And the time is our own ............... |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
I had a Vision of Love
and it was all that you've given to me |
|
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Подари ми ја перницата... ...Онаа на која сонуваш Можеби во неа ќе ги пронајдам Твоите сништа за мене... |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Dodir usana
oznojena tijela daleko od ljubavi kao ti i ja |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
nisam ti ni prijatelj ni brat...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ne zelis kraj, ma da je tu
Medzu nama stvara se jaz i bljedi sjaj Ne zelis kraj, tesko je znam Ali idi, ne daj se, ne daj, ostacu sam |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ranila me jedna zenaaa..aa....a!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
I wanna be there when you call
I wanna catch you when you fall I wanna be the one you need I wanna be the one you breathe |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
evo zaklet cu se ja pred svima
svim na svijetu i svime sto imam... |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Idi, idi s njima
Idi nek te svatko ima Kad me vise ne volis |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
udji slobodno
vidi dali dishem
hiljadu sam ti
ja zivota dala.......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
go lazam sekoj nov refren
ke bidam posilen od se
a shtom te zdogledam so drug
jas gubam se........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Кога ќе се потсетам
На оние времиња И соништата Што ги оставивме зад нас Ќе бидам среќна Затоа што бев благословена Да успеам да те имам во животот Кога ќе се потсетам На оние денови Ќе погледнам и ќе го видам твоето лице Ти си тука за мене Па ти ми покажа
Како изгледа Да го почувствувам небото Со мојот допир И засекогаш Ќе го паметам сето тоа Силата што ми ја даде Твојата љубов направи Да успеам О,само колку ти должам Ти беше тука за мене................. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 380381382383384 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |