![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 379380381382383 525> |
Автор | |
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomorrow is just another day,
when I let the sunshine meet my conscience. You told me stories, giving me new ideas. But then only you, you know the answers......... ...I wait longing for you, baby.
There's no one around me, wanting me... Cause you know, and I know, enough to understand. I'm a warm waiting idol, above. Is this what you want?
Do you want a piece of mine? |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
my heaven is wherever you are...
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Sto e toa vo lugeto tazno
sto ziveat vo zivoti tugji Koj vo moeto minato plovi Sosem mirno bez da se srami |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Aj zasvirete mi calgii
Edna pesna meraliska Da se setam na mladosta Da se vrati v srce radosta Ref: Svirete mi calgii Svirete mi se od srce Praznik mi e na dusata Denes placam za mladosta Aj zasvirete mi calgii Edna pesna kako zivotot Oci solzi da napolnat Dusa moja da olesnat |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Koj e kriv
Dal' Bog il' sudbina Igra li igracki so nas? |
|
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Не вреди плакати
горке сузе лити, ако икад плачеш не дај да се види. Јер ни једном срцу неќе лако бити... па не вреди ни збо чега горке сузе лити........................................... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
I'll tell you what I want, what I really really want,
So tell me what you want, what you really really want, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
I feel it in my fingers
I feel it in my toes the love that's all around me and so the feeling grows It's written on the wind It's everywhere I go so if you really love me come on and let it show You know I love you, I always will my mind's made up by the way that I feel there's no beginning, there'll be no end 'cause on my love you can depend....... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
volela sam te
i josh te volim
dajem iskreno sve
noc je ova crna
bez tebe........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Mogla bi ja bez ikoga
na usnama, na grudima al' ne mogu ovu nositi dusu kazna mi je to sto te volim beskrajno |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ми смо деца твоју крви
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Baby, you can be tough Say enough is enough You can even be blunt Just do it with love, love, love You can tell me I'm wrong That I'm coming on way too strong Don't think I'd be crushed Just do it with love, love, love, love |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
bolno mi legnalo.....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Повторно се заљубувам во тебе...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 379380381382383 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |