![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 378379380381382 717> |
Автор | |||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
... e moja blashke neshto mene sinoka mi se soni... deka ke bide den na majkite... pa jas od budni zori ... mesi...mesi...pita... e sega ne bilo den na zenite... a onoj mojot iks... iskoristi pokraj milite na mama...za nego so sirenje... bil na dieta... pa samo eden pleh... |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
...fala ti rushke... i znaesh... jas vetuvam deka ke molcam... ama neshto teshko mi odi odrzuvanjeto na vetuvanjeto... ![]() |
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
каква свекрва ке бидеш Мамамд,ако не знаеш да молчиш?а ...мора да вежбаш молчење
![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
||
... ne be milo... nemoj da piesh... ta neli beshe na 18 ispitot... zoshto mene mi se gleda nekoja 9.... a da ne gi izmeshav jas loncinjata ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
||
EDNA PO EDNA CASA ...BEZ GUZVA, SO LEZET I UBAV MUABET....AJ USTE PO EDNA PA STO SAKA NEKA BIDE
![]() |
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
||
.... a da znaesh kolku se trudam... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
... aaaaa ne spolaj ti ... ne mesham...jas sum na pivo... a i gotvam nekoja zelka za utre... od rasturena sarma... da ne izlezi karamel sarma... |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
srcka ubava
![]() ![]() aj lav ju
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
![]() |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
||
MAMAMD EVE PIVCE ZA ZIVCE
![]() ![]() |
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
||
... shto vleze u na mamamd memorijata teshko izleguva... a tek koga e toa so zelba... kejtce... abe ovoj pomaliot sin neshto sedi doma... mi se cini ko da e sloboden...a gledam i ja izbrishal od mobilniot moj (jas sum edina svekrva vo cij mobilen... na onie evtini razgovori... se idnite snai) a ti milo...jas si nemam snaa za pomaliot... |
|||
![]() |
|||
||
... auuuu ama ladno...grc... e sega zelkata... |
|||
![]() |
|||
||
KRV DA TI SE STORI.....NAZDRAVJE
![]() |
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
||
.. keti... zemi guma... i brishi ona tetratkata...kako se veli na moderno inbuks...... a za toa shto si praevme muabet... pu...pu skraja bilo... ne sum jas rasturuvac na idili...a i neshto se mnogu korumpirani ... kadiite... se se na mashka strana...
Изменето од mamamd - 11.Мај.2008 во 22:45 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 378379380381382 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |