|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 70> |
Автор | |
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEVER AGAIN,I HOPE....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be tie 30 dena zaebuvat stimung
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh bleki bleki uste nenauci deka custvata ja zaebuvat logikata i starite vetuvanja? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I LOGIKATA E INDIVIDUALNA,A EMOCIITE MORA DA MOZE DA GI KONROLIRA SEKOJ NORMALEN COVEK,PA KOLKU I DA SE NEPRIJATNI,A NEKOGAS I BOLNI ZA ZAL...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
logikata individualna?!,....i shto ke bide ako stvarno e taka,....nishto nema da bide logichno!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj znae da gi kontrolira custvata e MUMIJA ILI MUTAV |
|
|
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa taka e.Neophodno e da se ima svezo mevce |
|
Make love and respect your profession
|
|
zlatko cernobil
Група Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zar ne znas da prava ljubav godine ne broi,zar ne vidis da mi tvoja mladost lepo stoi
|
|
A.Z.
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne ne problem razlikata vo godini ako imas razbiranje so nego godinite ne se problem jas imav vrska so 7godini postar i ne e problem
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојот партнер е една година помлад, а јас понегогаш се шегувам дека ќе го сменам за уште помлад
му ги зедов најубавите 15 години и сега барам уште 100 такви - така вели |
|
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so mislis za vrska so 20 god postar od tebe zs znam barem 3 takvi slucai koi licno gi poznavam
so mislis dali tuka postoi ljubov ili interes
|
|
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so ne probas so postar i poiskusen
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuu,....prvo ,pa mashko,a?,......................................................a, za temata?...........nema nikakva vrska,.,....ama,.......... bash nikakva
Изменето од brza - 21.Мај.2007 во 01:16 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |