IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Пријателство меѓу маж и жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пријателство меѓу маж и жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 45>
Автор
Порака
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 15:19
Постои!
Имам многу другари и никогаш не пробале ниту јас сум пробала нешто повеќе. голема%20насмевка
И многу си ги сакам, чисто другарски. голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 15:23
има време
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 15:31
јас имам најдобар другар
од деца сме заедно, а мајка ми го вика, сине
тој фаќаше девојки, јас дечковци, а ние двајца никогаш не сме си се пуштале
и стално бевме тука еден за друг
затоа тврдам дека постои.да
Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 15:35
мислиш дека не помислил да води љубов со тебе?
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 16:34
Постои...
Еден/на од најдобрите другари што ги имам и никогаш не ми направиле лошо е женско...среќа
И никогаш немам почуствувано нешто освен пријателство среќа

Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 17:30
Originally posted by Џо Џо напиша:

Постои...
Еден/на од најдобрите другари што ги имам и никогаш не ми направиле лошо е женско...среќа
И никогаш немам почувствувано нешто освен пријателство среќа

Ретки се вакви пријателства меѓу машко и женско,освен ако не ти се свиѓа физички девојката.голема%20насмевка
Има една изрека  во одност на машко-женски пријателства и таа  вака гласи...''Oган и бензин  не се трпат,кога-тогаш  ќе избие пожар''голема%20насмевка

Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 17:33
Originally posted by renatax renatax напиша:

Originally posted by Џо Џо напиша:

Постои...
И никогаш немам почувствувано нешто освен пријателство среќа

Ретки се вакви пријателства меѓу машко и женско,освен ако не ти се свиѓа физички девојката.голема%20насмевка
Има една изрека  во одност на машко-женски пријателства и таа  вака гласи...''Oган и бензин  не се трпат,кога-тогаш  ќе избие пожар''голема%20насмевка

mozno e, sepak renetax да
jas i dzo se razbirame голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 17:35
Можно е ,можно.... кажав јас ,ама ретки се.
Инаку незнаев дека ти си пријателката на Џоголема%20насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 17:39
sakav da kazam deka se soglasuvam so dzo
голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 17:43
Со ваков аватар ....тешко дека ќе остане доследен на пријателството(виртуелно де)плазење......голема%20насмевка

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 17:56
газење%20од%20смеење.............да

barem ,....jas ne bi !намигнување virtuelno da,...ama , realno ,...jok be!...prirodata "zove"!голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 18:01
Барем си реален Брза,сега тебе Џо ќе те побие со факти.голема%20насмевка

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 18:10
Што има врска ако е убав/а?

Еве на пример, мојот најдобар другар е убав, згоден и се тоа, па и тежот женкар е, секоја вечер со друга се мува, затоа и го викам к*рва... а он мене педер. голема%20насмевка
Како и да е, човекот е скроз кул особа, еден од најдобрите луѓе што ги знам...
И имаме супер однос. голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 18:11
Па физички не ме привлекува.
Психички скоро се совпаѓаме.
И нема никаква хемија.
Идеална пријателка.голема%20насмевка
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.