|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика | страница <1 3637383940> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има вистина...ама немоj по втор пат--- да не ги ставиш во заблуда останатите. Изменето од pagane - 26.Мај.2010 во 13:14 |
|
giana
Нов член Регистриран: 17.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали некој можеби знае убава порака за годишнина?????
ве молам пишете некоја утре правиме две години со дечкото сакам да го изненадам Изменето од giana - 30.Мај.2010 во 22:28 |
|
giana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали некој знае убава порака за годишнина??????
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rodit cu ti kcer i sina zivjet cemo sto godina |
|
giana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехех добра е но можи нешто по романтично....правиме две години
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako vo ovie 45 strani i uste 100 drugi 'ljubovni' na forumov ne mozes da najdes poraka .........podobro raskini mu barem za toa ne ti treba ljubovna poraka.....iiiii ako libeto ne e papucar sigurno za den-dva nema ni da se seca na porakata....meheehee........no sikiriki....
ili udri klasika:
ti si moe zlato
ti si moe srebro
ako fatis druga
ce ti skrsam rebro....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
giana, прелистај на темава, од 38 страни белким ќе најдеш нешто
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има нешто верно. |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ха! уште еден погодок! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You jump, I jump, remember?
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moeto srce e livada, a ti si kravata sto pase na nego...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слатка си ко Милка... само штета што си крава.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vecerva dodeka rozata ja miluva trevata, dodeka tivkata nok sonuva za denot, vecerva dodeka site vo rajot sonuvaat, jas sonuvam za tvojata pregratka.
Ocite tvoi me izluduvaat, nasmevkata mi nosi sreka. Znaes li deka nikogas nema da te zaboravam? Ne mozam da ja zaboravam onaa vecer, ne mozam da gi izbrisam sekavanjata, ne mozam da ti kazam((zbogum)), koga koga seuste nemam receno ((zdravo)), koga seuste go nemam zapoznaeno tvoeto srce, koga se uste ne mi go otvaras. Ne mozam da ti kazam deka e kraj, koga seuste ne e ni pocetok. |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На оној кому му ја подаруваш твојата љубов му даваш моќ да те повреди.Само оној кој оваа моќ нема да ја злоупотреби,
заслужува да биде сакан !
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |