|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 55> |
Автор | |
petarpetrovski
Нов член Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
темава ја отварам бидејки ми трема помос од некој од вас за да го сменам оперативниот систем.имам виста ултимејт и сам ја инсталирав но последниот пат кога сакав да ставам xp ја добив оваа порака:setup did not find any hard disk drives installed in yоur computer.поради ова немозам да продолзам со инсталацијата.некој ми каза дека треба да сменам несто во биос и дека не треба да инсталирам никакви драјвери.па помагајте.
Изменето од petarpetrovski - 15.Март.2009 во 21:01 |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
formatiranje
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што околу тоа поконкретно ? |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи, прво ако сакаш да имаш .com домејн ќе си платиш таквите домејни не се без пари. Друго чаре нема. |
|
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ако може да ми помогнете... ми треба лиценца за Spyware Doctor ... се надевам дека во брзо време ке ми помогнете...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
probaj
na astalavista.box |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i ne mi pomogna bas
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam tamu sve ima
treba samo NAJDES CRACK ILI SERIAL NUMBER vo tocna verzija na spyware doctor ili pisi tuka, koja e verzijata |
|
|
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spyware doctor 6.0.1.440 jas najdov mi dade druga strana za download i go downloadirav i odam na run i nisto....ako mozes kazi mi name i licence ili pa kako jas da go napravam seto toa
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CEK
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SORRY NEMA DENES
|
|
|
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никој не може да ми помогне во врска со мојот проблем па дајте бе луѓе гледам дека многу се разбирате во компјутери... за еден клуч се правите... spyware doctor 6.0.1.440 ако сака некој да ми помогне ќе му бидам многу благодарна...позд
|
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се мачете си најдов
|
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |