|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 55> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JA GOLTNA???
oti sum cul kako kazuvat lele so ubo odis kako motka da goltna |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Соновите најчесто функционираат "нормално" .... Еве пр., .....Вчера утрото слушнав една малку непријатна вест за еден познаник.... и вечерта го сонував ... и тоа во онаква приказна, како што самиот тој раскажуваше пред неколку дена како си поминал на некоја прослава..... Кога се разбудив утрото, си помисли.... да не можеби му се влошила ситуацијата или не дај Боже нешто се случило, што јас така го сонувам..... У ствари, нема врска, се си е во најдобар ред.... тоа што сум го слушнал ми било само "инспирација" за да сонувам таков сон..... Но ова е во доменот на свесното.... другите соништа најчесто се несвесни и поврзани со некоја симболика .... Изменето од james dean - 03.Јуни.2008 во 17:54 |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sonuvam da patuvam vo
VSELENATA..... Mnogu baram...????!!!!! |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
обично не сонувам ништо.... ама пред некое време сонував како огромно куче,.... ме нападнало.... што значи ова ??
|
||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da povnimavas na nekoj blizok ili prijatel
|
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вчера ја сонував мојата сакана .... Што значи тоа Астра ??? ..... Или да се досеќам сам ... |
||
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чинам сам ќе се досетиш
|
||
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сонував мала змија и и реков на керка ми да внимаваме и тогаш таа извади од земја едно јајце од змија и ми реше, стварно треба да внимаваме....што значи сонот? змија знам дека не чини ,ама јајцево???
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa se verojatno mali grizi(ili osobi koi ne vi se nakloneti), a jajceto verojatno nesto sto e vekje vo zacetok.
Ima i drugo znacenje, no zasega ove e poverojatno. Vidi vo prethodnite postovi kade imam pisuvano za zmii. |
||
|
||
M.Dudulovski
Група Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малку збунувачки делува... Слика од Јул Бринер, а се претставуваш како Џемс Дин...А замисли да ставеше слика од Стив Меквин... |
||
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e zbunuvacki, samo treba da se razmisli.
|
||
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Астра.... ај сеа не ми откривај тајни .... А + тука збориме за сон, а не за James Dean ! |
||
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taman rabota james.ne sum ja izdaica krastaica...
E, okolu sonistata vcera sonuvav deka me brkaat policajci, site vo crno obleceni kako specijalci...hmmm. Nekoe tolkuvanje? help? |
||
|
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај да пробам...Многу често непознатите лица од нашите соништа, всушност,претставуваат некои аспекти на нашата личност. Полицајците би можеле да значат сила, ред, власт, контрола. Дали можеби сонот со полицајците што те бркаат во сонот, значи дека некои делови од твојата потсвест се обидуваат да те дисциплинираат, да те изведат на прав пат, да ти покажат каде си погрешила? Секако, ова е само едно толкување. Може да биде од големо значење дали те фатиле или не, дали си се исплашила од нив или ти било интересно што те бркаат, дали во сонот си сфатила дека се во право и не те бркаат без причина? Изменето од dudulovski - 12.Јуни.2008 во 05:00 |
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
Внеси реплика | страница <1 3637383940 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |