![]() |
|
Survivor Србија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 42> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
kako sto pocnale plameto ke im se raspadne za brzo vreme cim isfrlaat potrebni luge jas mislam deka vanja najveke zasluzuva da si odi od niv mnogu nekako mi e licemerna i ne gleda za dobroto na plemeto tuka za svoe dobro a kako poedinec taa nema sansi da opstane na pust ostrov
|
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ова навистина не беше фер! Значи само поради тие кланови почнаа да исфрлаат потребни луѓе. Да мислеа малце на племето немаше да го исфрлат Огнен зашто баш тој беше најјак и највеке го биваше во игрите.....милион паит се докажа, а Вања дефинитивно ме разочара
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Zasto ne davaat vekje sekoj den???
|
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
jas uste ne sum se opredelil za koj sum no epten mi se dopaga show-to kako celina epten e dobor
|
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
non4ence ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Јас сум за РОКА
![]() |
|
NonEnCe :)
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Повторно Армада е победник....а од Рока ...треба некој да си ...оди...
|
|
![]() |
|
да бе, особено вчера коа рече-јас не можам многу да помогнам во игри. ко само за готвење да е дојдена.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jenny ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Interesno sou za gledanje.Jas licno nemam favorit a inaku poveke navivam za Armada.
(p.s. mnogu me nervira onaa Vanja od Armada- samo nekoi mislenja ima za drugite a ne se gleda samata kakva e ) |
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
![]() |
|
zaljubena izgubena ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
vo survivor se e delikvent do delikvent.nenormalna stvar:)
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ако веќе не се ...спанџале.....
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Ic ne mi se dopagjashe Milos.
Ne sakam manipulanti. Inace, navivam za Roka!!! I nesto mi kazuva deka Ognjen i Marija kje se spandzaat! |
|
![]() |
|
Од Рока замина Милош сонце
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |