![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 212> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo borba...vo borba...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Ain't no use in complainin'
When you got a job to do Spent my evenin's down at the drive in And that's when I met you Standin on a mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was no or never Those were the best days of my life Back in Summer of '69 ... ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
cause I am a superwoman
Yes I am(Yes she is) even when I'm a mess I still put on a vest with an S on my chest oh yes, I'm a Superwoman! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....nazad ,nazad, Kalino mome.......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Igri bez granici...
|
|
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Послушајте патриоти..........
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
koga tebe te spomnuvam
casa solzi, Treno, ispolnuvam
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Jano moriiii
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
остао је беле зоре траг
одлазиш а тако си ми драг мирим се са тим стобом губим све још ме боле задње речи те............ загрли ме тии и опрости ми стегни срце немој плакати............ |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
zajko kokorajko,
nag'rnal dzamadan
kapa piskulija, more,
tokmu mladozenjaaaa
![]() ![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
But if I know you,
I know what you'll do, You'll love me at once, The way you did Once upon a dream... |
|
![]() |
|
![]() |
|
..bolen mi lezi Mile Popjordanov...
|
|
![]() |
|
I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
aj dremka mi se dreme mila mamo, na crnite ochiiii ...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |