|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 922> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenot nad mene ke ja nuklearira mekedonija...........
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da Clenu nad mene clenot nad tebe e malku leteci ama ok
Kako si pomina clenu na koncertite? |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenke nad mene...mn ubavo bese...super da kazam ili ekstra...a be se naednas....
ima sliki na www.mumuzumundi.de |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obavezno sega ke gi vidam clenu...
ludi i nezaboravni koncerti.. koga idesh pak vo germanija? |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kao izgleda u dekemvri pak ke odam........
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super clenu yes yes ke ima koncerti..taman na vreme da nabavam viza i da ripame tamu
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeee....super pa ke odime na bavarski specialiteti..........
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
au au au au ligi mi potekoa..
koga si po free denovive za kafe? |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj den i sekoja nokj sum free........
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Super se citame utre a ke se vidime vo Petok..taman i ke im javam na Zoki i na Bea da bidat free
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super..........pa ke ojdeme negde na zurka.....a ima li drugi forumdziki spremenai za zurka......?????????????
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEKA SE JAVAT
Lou prvo ke odime do Bistro ima super grupa vo zivo pa posle kako ke ni drzat noze... |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super....kakva grupa,sp sviraat tie....a za noze,ne se sekiraj zs nosam samo martinki......
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa grupata e rok or something inace se svirat i troa si igrame..nie sme skoro sekoj petok ili sabota tamu..vo samota e BIBA DODEVA i onaka bash e super..ke ti se dopaga veruvam
|
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |