![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 45> |
Автор | |||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
1.Da mi pomine nastinkava
2.Sakam da zavrne sneg..mnoogu sneg 3.Kristina konecno da prekine so site gluposti ![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
1.да се стопи глупово снегиште...
![]() ![]() ![]() 2. да не подмрзне ![]() 3. или нека наврне толку многу па да не можам од дома да испаднам.... нема школо после... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
...blagodaram...epten mi napravi film...epten fala bratce ![]() |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||
...ЌЕ ЛЕТНЕШ ВО ТАВЧЕ ЗА Sv.Nikola!!!МЕНЕ ТАКА МИ ИЗГЛЕДА РАБОТАВА!!!!
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Нека ти е со среќа. Најдобри желби да ти се остваруваат. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
||
1.Alekta nikogas poveke da ne se cuvstvuva ponizeno
2.Sakam da mi se javat odf agencijata konecno 3.Da ja izberam najdobrata ponuda od Agencijata |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Јас сакам. А ти сакаш и што сакаш???? -постапикте мои се написани во потписот, ако се согласуваш ОК. |
|||
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
Ova ripkava e bizuterija, prevarant
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Idem i Ja. (chitaj go crvenoto). |
|||
|
|||
![]() |
|||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
||
1. da prestanat sekogas da me potcenuvaat odkako kje me precenat
2. da ne sum vekje frik 3. nitu ednas da ne se pocuvstvuvam volku ponizeno |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...today...I'wish that i could drive you in my car...so we can feel the amortization together in a curves and in neutral... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
elen4e-eli,ne se sekiraj baby..imame pravo na samo 3 zelbi,ali zatoa pa SEKOJ DEN !! ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||
ЗА ОВИЕ ЖЕЛБИ...ЌЕ ТРБА НЕКОЈ ,,СОМ",ЗЛАТНАТА РИПКА-ЏАБЕ ЌЕ Е...
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |