IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 377378379380381 2229>
Автор
Порака
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:21
TAKA E NATE...AMA BICEPSITE ZA ZABOLEA NA DR-OTBig%20smile
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:22

taka e NATE,JAS SUM SVEDOK..AMA KARDIO,SAKA NEGO POSEBNO D MU UPATUVAS UBAVI RECENICI

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:22
Originally posted by bukra bukra напиша:

Originally posted by marijana marijana напиша:

BUKRA A TI KAJ SE IZGUBI?
EVE NATE I VAL GI OBJASNUVAA MOMCITE ..PO N-PAT KAKO IZLGEDAAT,,,,PA JAS MALKU SE POBUNIV DEKA NE E FER..BIDEJKI I NIE NE GI ZNAEME DEBig%20smile
sto prasuvas ti de...neli koga jas prasav ni bese kazano deka se ..."VISOKI ,CRNI I ZGODNI'

ne se gubam,internetot ne mi cini nestoConfused

NE BRE..SAMI SI KAZAA..LOLLOL...JAS ZA SLIKA SI PRASAVConfused 
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:23
Не е фер така ич..
Кај ме седна до  него ни очи убаво не можеше да ми види, само онака физички до него.. кај после ме нагрна за да ми ја сокрие така испакнатата предница и сега кај го фалам кај му оставив мирис од мене да му дава сила он ме критикува и ми љубомори..
Па како да не ме искине срце?? ConfusedConfusedConfused
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:24
Originally posted by natalija natalija напиша:

Не е фер така ич..
Кај ме седна до  него ни очи убаво не можеше да ми види, само онака физички до него.. кај после ме нагрна за да ми ја сокрие така испакнатата предница и сега кај го фалам кај му оставив мирис од мене да му дава сила он ме критикува и ми љубомори..
Па како да не ме искине срце?? ConfusedConfusedConfused

HAHHAH NATE TOA SO MIRISOTLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:24

Taka e Bukra,neznaat da iskoristat moment

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:25
А башка докторе и морам малку да им обрнам внимание на трацкер за да не те закачаат тебе, ти ми се наљути..
Има ли смисла ова CryCryCryCryCry
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:25
Nate...nemoj solzicki,ke napravis pak more
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:26
Originally posted by natalija natalija напиша:

А башка докторе и морам малку да им обрнам внимание на трацкер за да не те закачаат тебе, ти ми се наљути..
Има ли смисла ова CryCryCryCryCry

KOFAAAAAAAAAAAAAAAAAA STIZEEEEEEEEEEEEEEELOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:26
Nate...ne go spomnuvaj trucker.,pred doktorot...ljubomoren eeeee
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:26
Poleka so solzite..ej
Sega i mene mi se place,mi tekna nesto
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:27
Uff..sto ubavo mi trgna denot...neli Nate.,...a sega solzi..nekako ja zgresivme rabotata
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:28
I jas velam taka...neka ime KRIVO SEGA
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 13:30
Marko go zapostavivme zaradi FRAERIVE
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 377378379380381 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.