IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЗДРАВО-------------ЧАО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗДРАВО-------------ЧАО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 377378379380381 533>
Автор
Порака
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 10:15
Dobro utro i od mene na kratko....isto i od mene ubav i prijaten den Smile
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
begu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај begu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 11:18
Zdravo na ama bas na site - denes sum nekako poseben
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 12:47
Originally posted by begu begu напиша:

Zdravo na ama bas na site - denes sum nekako poseben
milo mi e...i ja isto Smile
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 14:17
здраво
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 15:16
zdravo i od mene

od tolku guzva na forumot, nikoj ne me pozdavi , ama aj ke vi prostam ovajpat Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 15:17
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

zdravo i od mene

od tolku guzva na forumot, nikoj ne me pozdavi , ama aj ke vi prostam ovajpat Wink
еве душо ја ке те поздравам...шо си праиш?Како си помина викендов...мн ни недостигаше HugHugHug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 15:24
pa ovaj vikend bese mnogu ubavo i veselo
bev u Nürnberg tamu imase Boziken supermarket i site se sobiraat sekoja godina i pijat vino i kupuvat pokloni z abozik, imase mnoooogu guzva duri i od makedonija imase lugje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 15:45

pa ovaj vikend bese mnogu ubavo i veselo
bev u Nürnberg tamu imase Boziken supermarket i site se sobiraat sekoja godina i pijat vino i kupuvat pokloni z abozik, imase mnoooogu guzva duri i od makedonija imase lugje
лееееее....шубаво....ти искористи ли нешто од попустот за тебе?Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 15:53
pa jas si kupiv edna bluska i ja kupiv spacijalnata casa od koja pieja vino

casata e u oblik na cizma i si pisuva na nea deka e za bozik Embarrassed

se ubavo samo uste da ima mnogu makedonci tuka za da mozam da se druzam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 15:56

pa jas si kupiv edna bluska i ja kupiv spacijalnata casa od koja pieja vino

casata e u oblik na cizma i si pisuva na nea deka e za bozik Embarrassed

se ubavo samo uste da ima mnogu makedonci tuka za da mozam da se druzam
затоа сме ние на форумов....ние ќе те друзиме не се сеќирај WinkWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 16:01
fala ti mila prijatelke

ti si najmiloto i najdobroto clence na forumot , bidejki Kalina sega e zafatena ti mi praves drustvo i mnogu sum ti blagodarna Tongue

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 16:05

fala ti mila prijatelke

ti si najmiloto i najdobroto clence na forumot , bidejki Kalina sega e zafatena ti mi praves drustvo i mnogu sum ti blagodarna Tongue

затоа се пријателите Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 17:24
ja ke odam da spijam...mn sum izmorenko...caossss....pozdrav do site...

p.s.posebno do Mona Liza, Kalina, Emus, Flipsi, Big Kiss, Snegulka, Plavusa, Emilija_90 i taka.bac - bac za niv i mn golema Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 17:29
babyblue site nie te sakame a najmnogu jas Embarrassed  bac bac srcko Big%20smile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 377378379380381 533>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.