|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 376377378379380 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA VECHER ..
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра вечер, Марко! Оваа вечер изгледа на ред сме ние да дежураме, девојките не зарежаа... Отидоа сега тие да реознираат нееде. Кој ли знае каде... Ако, барем убаво да си поминат.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja dojdov, i vecherva ke rezoniram ovde...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecher ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav do tebe marko, najpozitiven chlen na forumov si
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram IQ ... mene toa mi e profesija ... diplomiran - pozitiven stav po sekoja cena !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram IQ za tvoeto mnenie ... i drago mi e sto go napisa toa ... bidejki dolgo vreme sum na idividi ... i otsekogas tvrdev deka pozitivniot stav ... e onoj koj sto treba da preovlada na forumov ... imase porano dosta clenovi ... koi tuka go isturaa svojot gnev ... vredjaa ... sto ne ... i go unistuvaa forumot ... i unistija dosta clenovi ... koi veke ne idat tuka ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa povekjeto segashni chlenovi mislam deka se pozitivni , iako ima i nekoi koi se dosta nervozni...
ama zemeno vo celost, forumov e pozitiven, sekogash se raspolozuvam koga doagjam tuka |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро вечер ....и пријатна вечер....
Навистина е така Марко...и мене ми е жал
за некои членови што си заминаа и не се вратија....
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Jas od sega samo ke si m`cam... i ke si rabotam... i nema da ve karam...
Изменето од mamamd - 11.Мај.2008 во 07:45 |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За промена, ова неделна утро предлагам да се напиеме чај. А да го направиме кралски, повелете и чајни колачиња:
Ви посакувам пријатен неделен одмор! |
|
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar den jas ke si zemam od kolachinjata, a chaj ne mi se pie sega
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер, дојде и друг резонатор! Јас мислев сам ќе бидам, ама има и други зависници од компјутерот ко мене . Добар ти ден IQ, среќен ден! Како си денеска? Дали синоќа направи добра резонација, утрово, сега? Ајде пофали се дека се` е во најдобар ред!
Изменето од doriangray - 11.Мај.2008 во 14:33 |
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma nemam nishto ubavo da kazam, se izvinuvam
samo da vi posakam ubavo da vi pomine denov jas otidov na kafence da se raspolozam malku cao cao |
|
Внеси реплика | страница <1 376377378379380 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |