![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 374375376377378 525> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
You're just too good to be true.
Can't take my eyes off you. You'd be like heaven to touch. I wanna hold you so much. At long last love has arrived. And I thank God I'm alive. You're just too good to be true. Can't take my eyes off you. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Without love I wouldn't believe
In anything that lives and breathes Without love I'd have no anger I wouldn't believe in the right to stand here Without love I wouldn't believe I couldn't believe in you And I wouldn't believe in me Without love I believe in love |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
KEN LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
TULIBUDIBUDAUCHUUUUUUUUUUUUU |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Саноќ седам ....., саноќ мислам
сите моми .... ги спомнувам кога тебе те спомнувам чаша солзи ..... исполнувам. Чаша солзи ..... наполнувам ал шамија .... натопувам ал шамија натопувам на гради ја ..... исушувам. Саноќ седам ......, саноќ пијам сите песни ..... ги спејувам сите песни ги спејувам сите моми ..... ги спомнувам. Кога тебе ..... те спомнувам тамбурата ..... искршувам. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
osloni se na mene sad ti
vjeruj mi sve dajem ti svoju rijec da i u dobru i zlu ja bicu tu da te tesim i nasmijesim |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Kad zivot spusti zavjese Za tebe ja cu pjevati
to je dobar osjecaj |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
kad ti je dobro
i kad te pogleda bog
kada se molish za nekoga svog
seti se mene seti se mene pomenime........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Plesi sa mnom, takva sam i gotovo
plesi sa mnom, jos se niko nije otrovo plesi, nece noc cjeli zivot trajati ma plesi sa mnom ma dobro cu ti stajati..... |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
crno pa se nevidi..........
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Sve sto sam mogla
ja uradila sam znaj al ne znam dal smo na pocetku il je kraj.... Na tebi je, na tebi je sve crno ili belo na tebi je, na tebi je sve nista ili celo..... |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Знаеш дека те сакам
Секогаш ќе те сакам Умот ми е исполнет Од начинот на кој се чувствувам Нема почеток Нема да има ни крај Затоа што можеш да сметаш на мојата љубов...... |
|
![]() |
|
Zivot s'tobom kao bajka najveca od svih
ljubav kao pesma u njoj najlepsi si stih zelim da vecno traje da ne prestaje dal je san il java srce vise ne haje... |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Moj bijeli labude Kad me jednom ne bude Sve ce vode, labude Da se razbistre. |
|
![]() |
|
Zelim da si tu
i na javi i u snu da me nezno dodirnes da mi suze obrisesh..... |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 374375376377378 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |