![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 373374375376377 717> |
Автор | ||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Салата? Кој спомна салата? Ќе помине ли оваа? ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
SPECIJALNO ZA MAMAMD...I TOA SO RAKCHINJA(SIGURNO GI OBOZAVA),AKO NE....OBICHNA OD ZELENCHUK i NAUT....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... i sum go cital... i sum go odgovoril...iiiii kaj e salatata... |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
ABE IMATE PORAKA VO VASHIOT INBOX.......NE SE TRUJ,PRVO PROCHITAJ JA....
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
..mamma sum go brishala...inboooox-ot...aaaaa, ti me svati seriozno...deka vistina ke se trujam... ne be mamma ne se otrujam... shto mislish, budala sum da go castam ovoj poludebeliot do mene so nekoja mlada... a taa mladata da ja castam so taze renoviran stan... aaaaaa ne mamma... mamamd ne se true... |
||
![]() |
||
|
PRED DA SE OTRUE....MAMAMD NEKA SI GO IZBRISHE INBOX-OT!!!
BTW...TRUENJETO E MOJA FINTA,ILI E...NA SEKOJA MAMA ![]() ![]() OK,OD SEGA JAS KE VIKAM NE MI SE VERUVA...KE SE OTRUJAM...ZA DA NE RASPOZNAVAAT,NE DRUGO ![]() Изменето од mamma - 15.Април.2008 во 16:10 |
||
![]() |
||
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
PRIJATNO POPLADNE!!!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
...fali me usto...inaku te skinav...hahahaa... ![]() Изменето од mamamd - 15.Април.2008 во 14:53 |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
![]() gledam vremeto se oblachi ... dali nosite chadori ??> prijatno popladneeeeeeee !!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
sekade sme mamamd ... i rabotime ... i rezonanca pravime ... i jadime i pieme .... za se ne biva ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
...ke se otrujam...jas go teram da raboti...toj me podmituva...
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
....dobar den... se najadovte...se napivte... aj sega fatete se za rabota...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 373374375376377 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |