![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 373374375376377 680> |
Автор | ||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сп... Енџи, не си приметила ли што се дешава со генерацијава?
Што ли мислат 90% од чупињава во гим...? па не можи бре мајко му , не е нормално, секој месец со различен.... и плус си прават лице еден на друг дека се сакаат ... Што му е поентата, се праксираат ли или што??? ![]() а брилијантин не вреди да го става човек во главата... грефчиња ![]() сп... што ли ми стана вечерва што пак изгубив расположение ![]() Изменето од volkswagen - 21.Февруари.2010 во 19:47 |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
СП...дали сум единствена овца што не успеа да ја заколеш
![]() ![]() |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
СП...кај најде баш неа да ја зеза ... нетот
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
зошто сама си искомплицирав... непотребно
![]() |
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
Sp...Dali chatot e za lecenje kompleksi
![]() ![]() ![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
kategoricno DA!!!!!!!! |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
pa jas ne odam na chat radi toa
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
SP...A zasto ne se pobara pomos od Doktor
![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
koj si ja ima muvata na kapata ... si ja iska
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
SP...A sto barav jas tamu
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ti me barase mene
![]() |
||
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Sp..
Kje dojde poranko denes..ili posle..
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
sp zaso myway i laki ne gi nacekav na chat za da mi pojasnat so se desava?? dojdov vidov se razocarav.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 373374375376377 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |