![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 370371372373374 525> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...lazi lazi lazi meee
ti to radis najboljeee ljubi,ljubi,ljubi meee-ee-eeee....e ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
И тогаш некоја будала
Ќе го спомне ко на шала Твојот име, а јас без глас Ќе те проколнам Што не знам да те преболам ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....ti to ne radish najboljeee-ee-e...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Не ти е лесно знам, мислиш светот се распаднал
а, секое лошо за добро е, што и да е - ќе помине Болката не значи да се предадеш, затоа не плачи ме имаш мене и гушни ме што и да е - ќе помине |
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
пошали се
не бриге ме
яс тебе не...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
stih e stih, makar samo eden
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Life is accidental
And things happen coincidentally I never mean to hurt you You never mean to hurt me But we all get our hands a little dirty |
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
stizu me godine,
kada covjek zastane i kad proslost pogleda nekim drugim ocima |
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
Plakacete za mnom oboje
kad vidis da se vise ne smeje i da to sa vama i bez mene lose je kad te bude samu mrzeo kol'ko te je sa mnom voleo ironija to je, al' plakacete oboje za mnom Ne ucenjuj ga i ne preti mu i ne trazi mu da bira jer on je ovde svoj a s' tobom samo tvoj komad mira i nemira da me nema, da ne postojim znam da bih platila al' priznaj da sam ti ga uvek boljeg vratila Ne izbacuj ga i ne sveti se kad ga nocima nema zasluzio je to i vise sigurno, al' to ovde nije tema da me nema, da ne postojim znam da bih platila al' priznaj da sam ti ga uvek boljeg vratila |
|
|
|
![]() |
|
...sad kad zivim u tudjini,
moje srce samo vene, pa mi dogje da te pitam, dali slici bar na mene.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Не е до мене, сакам да размислам
едно десет пати пред да се одлучам а колку мислам толку повеќе чувствувавам колку повеќе те гледам толку се заљубувам Во дилема сум... |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ми зборуваш за се она
што сакам да го слушнам
те слушам гласот ти трепери...
Ми велиш...те сонувам
те греам во мисливе...
сакам да ја бакнам секоја
твоја пора....
Ме прегрнуваш...и дишеме исто...
не ме пуштај од прегратка...
чувај ме до себе....
во себе.........
|
|
![]() |
|
Is the hardest thing that I ever have to do
To walk away from you when I wanna hold you? |
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Your everything I hoped for
Your everything I need Such joy and happiness you bring Like a dream A guiding light that shines in the night Heavens gift to me ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 370371372373374 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |