![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 368369370371372 525> |
Автор | |
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesi li to tii
stara ljubavi stali ti se posle mene to dogodila dal si sretnija il pametnija stali te je posle mene preporodilo. |
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Pred tebe razlit' cu svoju bol
K'o crno vino na bijeli stol Jos nosim onaj trag Sto boli al' je drag A tebe nema i nema te I sve dok zivim I dok imam glas Ja plakat' cu za nas To me zivot okuje I sve dok zivim I dok imam glas Ja plakat' cu za nas Boze daj da budem jak |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() Samo doma si e doma mi sepne sekoj drum
I kade i da odam vo misli tamu sum Na veligden stom zvona zabijat Milion zvezdi gorat nad makedonija |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ti si tajna otrovna
Od site sto ja krijam Koga krv mi zovriva I ne dava da spijam Se sto razum zboruva Srce ne moze da cue Ljubovta me lekuva Ljubovta i ke me otrue ![]() |
|
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Hej, hej, hej, danas sam O.K.
ucini sveeeeee da tako ostane
hej, hej, hej, danas sam O.K. gdje si da si javi seeeee s tobom lakse je |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
Ako te nije pronasla ljubav
potrazi me, bicu k'o prije na istom mjestu svu ljubav skricu od svih da nikada vise nikoga ne zavolim A ja isti sam k'o svi kog' tuga ujede tesko preboli cutim sam, da me ne cuju sjene te sto na tebe sve me sjecaju |
|
|
|
![]() |
|
Lazu, lazu me
da vrijeme lijeci sve mozda sidu i tumore al nju nikad ne |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Piloti - Kao ptica na mom dlanu
Kao ptica na mom dlanu skakuces, Priznacu ti zasto volim prolece, Podelicu i ovu noc sa zvezdama, Prekricu te nebom kad budes zaspala...... |
|
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem od sna
i ne znam dal te iko voli kao ja al ne bi ova noc tako boljela da me nisi voljela |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Otopicu ti led sa usana,
Dacu sve sto imam za tvoja oka dva, Kao mesec kad proviri iz tvoga dvorista, Obasjacu ti lice kad budes zaspala...... ![]() |
|
![]() |
|
Ja odavno nikog ne ljubim
i spreman sam sve da izgubim Kad god dosla, dobrodosla mi jer jedno za drugo mi smo stvoreni Podsjeti me sto to bjese ljubav i bar na tren biti zaljubljen Sto to bjese, sto to bjese ljubav i bar na tren biti zaljubljen |
|
|
|
![]() |
|
I opet se setim po ko zna koji put
zasto te onda nisam smeo a onda mislim ako te ponovo budem sreo zasto te onda nisam hteo Jos uvek sanjam, jos uvek sanjam jos uvek sanjam staru ljubav a onda trazim bilo koju I opet se setim po ko zna koji put one nase pesme i sve sto sam hteo a onda mislim ako te ponovo budem sreo zasto te onda nisam smeo |
|
|
|
![]() |
|
Jedan od nas uvek gubi
jedan vise da kad se ljubav muci, gasi jedan uvek zna Dodjavola sve, dodjavola sa mnom odlazim, a volim te ljubavi, jedina na svetu ne krivi me, ne krivi me |
|
|
|
![]() |
|
Kasno je, znaj
da te opet zavolim da takav bol jos jednom sebi dozvolim Ti nisi onakva kakvu sam te za sebe stvorio ni zasluzna mnogo za ljubav za koju sam se borio |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 368369370371372 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |