|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 74> |
Автор | ||||||||||||||||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
Znaci da,mudar covek treba sekogas da razmisli,dali da ja upotrebi vo momentot iskrenosta svoja ili diplomatija...
Koga si za nesto 100% siguren i ako e neophodno ja kazuvas vistinata i taa osloboduva. Na primer,jas taka sekogas pravam. No koga ne sum sigurna,nezavisno kakvi se okolnostite,ne zboram nisto,osobeno ne za losi raboti ako mi se vrtat vo glava za nekoja individua. Изменето од lotus flower - 08.Мај.2009 во 12:37 |
||||||||||||||||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||||||||||||||||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
Treba da se pokaze i pogolema tolerantnost i siroki pogledi bez osuduvanje i predrasudi za da se ocekuva pogolema iskrenost.
|
||||||||||||||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||||||||||||||||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
Зошто луѓето не се искрени???
За да не ги заебава кој ке стигне |
||||||||||||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
i da ne gi smetaat za naivni, bi dodal... |
||||||||||||||||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
go citav ja Zigmund...
Frojd... i toj vika deka... alteregoto..ne mu dozvolue na egoto...da bide ona sto e ... egoisticno ID... pa zatoa ... licnosta koja ima sve toa... mora da laze... ama potsvesta i kazuva za moralnite normi... pa onda alteregoto ja kaznuva dusata na takviot lazgo... i nastanuva vnatresen konflikt... sto rezultira so nepredvidlivi posledici po individuata... pa zatoa ona.. individuata... moze da pocne da pusi... i sve zatoa sto ne e iskrena... i ponekogas i sanja... ne pusenje... tuku skrieni misli... ustvari se laze sebe deka si gi ostvaruva potrebite u son... i posle... se budi i pak pusi... ete ja tolku imav okulu iskrenosta.... Изменето од којсумјас - 08.Мај.2009 во 19:24 |
||||||||||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
ti si sakal neso da kazes
pa po nesko i kaza son vo site mozni boli no zivotot ne e son i ne treba da izigruvame tragaci pi vistini posto poto oti prvo treba da si covek a potoa pravicnosta mocam ti se na iskrenosta ako postojano povreduvas nekogo i od druga strana koj znae dali tvojata iskrenost pa nekomu mu e potrebna |
||||||||||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||||||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
od mene poiskren nema!,...za bilo shto!
|
||||||||||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||||||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
Бидејки некогаш искреноста носи невољи
|
||||||||||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
оно што носи невољи и не е толку битно битно е дека повредува другиот без потреба Изменето од anakin - 08.Мај.2009 во 20:30 |
||||||||||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||||||||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
ke ti ja iskoristat iskrenosta i ke te sutnat....
|
||||||||||||||||
bagrem
Нов член Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
.
Изменето од bagrem - 16.Август.2009 во 01:14 |
||||||||||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
наивна си и неискусна но животот еден ден ќе ти покаже колку е тоа за браво Изменето од anakin - 08.Мај.2009 во 20:50 |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
a sto svakjas ti pod iskrenost??? ke kazam vistinsko ime ke kazam godini ke bidam iskren, no dali vredi da go raskazam mojot zivot, moite padovi??? hehe nekoj ke ti rece zalam, no sepak retko se tie sto iskreno od srce ke ti go recat toa........
|
||||||||||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||
site zboruvaat za iskrenost,..a retko koj od tuka da ne e ,..anonimen .
|
||||||||||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||||||||||||||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |